Secretul lui Akif se află în pericol după ce Ayla a descoperit o filmare. Vezi online live episodul 100 al serialului “Totul pentru familia mea”, începând cu ora 20:00

Author: Cristina Mocanu

Episodul 100 al serialului turcesc „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D luni, 5 iunie.

Sursa: Captură KANAL D

Episodul 100 al serialului turcesc „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D luni, 5 iunie. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.

Un nou episod din serialul “Totul pentru familia mea” va fi difuzat luni, 5 iunie, pe Kanal D.

Serialul urmează să fie difuzat de luni până miercuri de la ora 20:00. Ayla vede înregistrarea cu accidentul lui Veli, iar Akif se simte amenințat.

Ce se întâmplă în episodul 100 al serialului “Totul pentru familia mea”?

Ayla vede înregistrarea cu accidentul lui Veli dar scapă din mână telefonul și se sparge ecranul. Îl duce la cineva să îl repare și între timp, ea îl roagă pe Mehmet, un vechi angajat de-al lui Resul, să afle ce accident a avut loc pe șantierul lor.

Mehmet îi zice despre Veli care a lucrat pentru Akif și și-a pierdut viața căzând de pe o clădire. Akif începe să piardă teren când secretul său este descoperit, dar alege să o amenințe pe aceasta că Berk este înfiat. Ayla se panichează.

Citește și: În această seară, de la ora 20:00 în serialul Totul pentru familia mea, la Kanal D, Ayla îl învinovățește pe Akif de moartea soțului ei

În timp ce Akif alege să îi spună secretul lui Nebahat, cineva îi surprinde și îi aude pe ascuns.

Fosta lui iubită, Irem, apare în peisaj și Yasemin îi povestește lui Asiye despre reîntâlnirea lor. Asiye se supără pe Doruk pentru că nu i-a spus și este geloasă.

Citește și: Theo Rose a vorbit despre nuntă cu lacrimi în ochi! De ce nu va îmbrăca rochia de mireasă?!

Pentru a afla ce fac personajele tale preferate, poți să urmărești serialul “Totul pentru familia mea”, începând cu ora 20:00.

Citește și: Oğulcan din serialul Totul pentru familia mea, mesaj de suflet pentru Afra, la scurt timp după ce actrița a părăsit distribuția! Ce mărturisiri uluitoare a făcut Turan Cihan Şimşek! „Mă bucur că ai devenit partenera mea”

Urmărește Video Online subtitrat serialul “Totul pentru familia mea” pe Kanal D

În serialul turcesc „Totul pentru familia mea”, este vorba despre 4 frați care rămân orfani după ce părinții lor sunt uciși. Ulterior, fratele mai mare își pierde și el viața, astfel că cei trei frați sunt nevoiți să se descurce singuri. Asupra vieții celor patru frați își va pune amprenta Afik Atakul, un om malefic care este gata să își ducă toate planurile malefice la bun sfârșit.

Ioana Ginghină a făcut dezvăluiri despre viața ei. Este actrița o persoană împlinită? ,,Sunt multe probleme''

Frații nu vor avea o viață deloc ușoară, ajungând să trăiască în condiții improprii, iar rudele nu doresc custodia acestora, dar amintirea vie a părinților lor și iubirea pe care și-o poartă îi va ajuta să depășească orice obstacol.

Serialul “Totul pentru familia mea” poate fi urmări luni și marți de la ora 20:00 pe Kanal D.

Serialul este disponibil și în mediul online, astfel că episoadele pot fi urmărite de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă, accesând  https://www.kanald.ro/live.html .    

 


Larisa, acuzații dure la adresa Lorenei! „Nu e asumată! Nu își asumă greșelile foarte mari pe care le-a făcut!” Vechiul lor conflict s-a reaprins în Casa iubirii și au ieșit la iveală detalii uluitoare!