In aceasta seara, de la ora 20:00, in serialul Prizoniera destinului, Zeynep preia afacerile familiei

,
Demet Ozdemir

Demet Ozdemir, in serialul Prizoniera destinului

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Zeynep accepta propunerea mamei Nermin de a prelua conducerea afecerilor pe care ea le detine.


In articol:

In aceasta seara in serialul Prizoniera destinului, Cemile parca nu isi mai gaseste locul de cand si-a pierdut fratele. In vreme ce Nuh incearca sa deschida o afacere, impreuna cu Ali Riza, unchiul lui Baris, Cemile se simte pierduta si singura. Benal ii propune cumnatei sale sa se mute impreuna cu ea si Mujgan, insa Cemile ezita sa faca acest pas.

prizoniera destinului

Cemile se simte pierduta si singura

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Astazi in Prizoniera destinului: Zeynep preia afacerile familiei

Zeynep accepta propunerea mamei Nermin de a prelua conducerea firmei de textile pe care aceasta o detine, pe care o recuperase cu ajutorul lui Baris. Mai mult, Zeynep incearca sa faca un parteneriat de afaceri cu Nesrin, tanara pe care abia a cunoscut-o, dar care pare ca i-a castigat rapid increderea, si cu fratele acesteia, Tarik.

prizoniera destinului

Zeynep incearca sa faca un parteneriat de afaceri cu Nesrin

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Nermin are dubii in ceea ce priveste acest parteneriat de afaceri insa merge pe <mana> fiicei sale. Si Baris isi manifesta suspiciunea in realizarea acestuia parteneriat atat de rapid, cu oameni pe care abia i-a cunoscut, insa Zeynep este increzatoare ca a facut alegerea cea buna pentru afacerea familiei.

In fapt, nimeni nu stie cine este cu adevarat Nesrin, dar si ce plan ascunde aceasta in ceea ce o priveste pe Zeynep...

Nu ratati, in aceasta seara, de la ora 20:00, un nou episod din “Prizoniera destinului”, la Kanal D.

Citeste si: Demet Özdemir, o nouă vacanță exotică alături de iubit! Ce planuri are actrița din serialul "Prizoniera destinului" pentru vara aceasta

Citeste si: Demet Ozdemir, eroina serialului Prizoniera destinului, apariție uluitoare într-o rochie de prințesă! Iată unde a fost surprinsă frumoasă actriță!

 

Citește-ne pe

Citește și:

Fiica partizanului Toma Arnăuţoiu: „Tata a refuzat să înlocuiască patriotismul, credinţa şi dreptatea cu oportunismul, ambiguitatea şi prefăcătoria“

Cum se simte Erkan Petekkaya după problema gravă de sănătate suferită recent! Iată cum arată celebrul actor după spitalizare!

Preşedintele ecuadorian cedează în fața protestelor violente: Prețul la carburanți va fi redus

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Mehdi din serialul Prizoniera destinului a mai adăugat un premiu important în palmaresul sau! Iată ce titlu a obținut Ibrahim Celikkol și cui i-a dedicat trofeul câștigat!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies