În această seară, de la ora 20:00, în serialul Prețul fericirii, Yildiz va pune la cale un plan diabolic de răzbunare împotriva lui Kumru! Tânăra o va umili crunt pe rivala sa

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 10 iun 2023, 17:24
Foto(6)

Astăzi, în Prețul fericirii: Yildiz își va continua demersurile pentru a se răzbuna pe rivala Kumru și o va umili teribil pentru a o face să plătească pentru faptele ei! „O să mă joc cu mințile tuturor celor care mă iau de proastă!” În vreme ce Ender va încerca din răsputeri să o îndepărteze pe Arzu din calea fericirii sale!

Serialul Prețul fericirii, difuzat de joi până sâmbătă, de la ora 20:00, la Kanal D, surprinde în continuare telespectatorii cu noi evenimente impresionante, uneori hazlii, momente emoționante dar și răsturnări uluitoare de situație prin care trec personajele principale. Yildiz va trece prin frământări teribile după ce a aflat că soțul ei o trădează cu cea pe care o consideră prietenă ei. Tânăra are de gând să se răzbune și va pune cale un plan diabolic împotriva rivalei sale.

În vreme ce Ender va încerca din răsputeri să o îndepărteze pe Arzu din viață lui Dogan, pentru că ea să devină nouă lui iubita.

În această seară, de la ora 20:00, în serialul Prețul fericirii, Yildiz va pune la cale un plan diabolic de răzbunare împotriva lui Kumru

În noul episod din serialul Prețul fericirii, Yildiz îi va mărturisi lui Emir că a descoperit recent că soțul ei a trădat-o cu cea pe care o consideră prietenă lor.

Tânăra îi cere amicului ei să îi urmărească pe cei doi pentru a-i fotografia, în vederea inițierii unui proces de divorț.

Citește și: Cine este și câți ani are șarmantul Dogan din serialul Prețul fericirii! Iată ce familie superbă are celebrul actor Murat Aygen și cu ce se ocupă când nu se află pe platourile de filmare! „Toți pentru unul și unul pentru toți”

„O să-ți cer o favoare! Trebuie să le facem o poză împreună!”, s pune Yildiz.

Citește și: Theo Rose a vorbit despre nuntă cu lacrimi în ochi! De ce nu va îmbrăca rochia de mireasă?!

Pe de altă parte, Ender va merge la prietenă ei, Yildiz, pentru a se plânge de comportamentul neașteptat al lui Dogan, despre care aflase de curând că este căsătorit cu o anume Arzu, pe care a cunoscut-o din întâmplare chiar în casă acestuia.

În această seară, de la ora 20:00, în “Prețul fericirii”,  Yildiz, lovitură sub centură pentru Cagatay și Kumru

„Uită-te ce mi-a făcut Dogan! Ești însurat și flirtezi cu mine!”, spune uimită, Ender.

Fără să stea pe gânduri, Yildiz începe să pună în aplicare planul de răzbunare împotriva lui Kumru și îi va pregăti cea mai cruntă umilire din viață ei. Astfel, în cadrul unui eveniment monden, tânăra Kumru va fi acuzată de furt și blamată la scenă deschisă.

Citește și: Yildiz din serialul Prețul fericirii, detalii de ultimă oră despre nunta sa! Iată ce anunț neașteptat a făcut celebra actriță Eda Ece, la scurt timp de la grandioasa petrecere de logodnă, la care a strălucit alături de iubitul ei, Buğrahan Tuncer

 


Larisa, acuzații dure la adresa Lorenei! „Nu e asumată! Nu își asumă greșelile foarte mari pe care le-a făcut!” Vechiul lor conflict s-a reaprins în Casa iubirii și au ieșit la iveală detalii uluitoare!