Cine este și câți ani are șarmantul Dogan din serialul Prețul fericirii! Iată ce familie superbă are celebrul actor Murat Aygen și cu ce se ocupă când nu se află pe platourile de filmare! „Toți pentru unul și unul pentru toți”

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 09 iun 2023, 14:03
video Foto(5)

Murat Aygen, care joacă rolul carismaticului Dogan în serialul Prețul fericirii, se numără printre cei mai apreciați actori ai Turciei! Iată cine este actrița de care s-a îndrăgostit iremediabil și care i-a devenit soție în anul 2010.

Chipeșul Murat Aygen face parte din categoria celor mai apreciați actori ai Turciei. Deși a ajuns la vârstă de 51 de ani, Murat are de gând să își încânte în continuare fanii cu noi proiecte de excepție. În cei peste douăzeci de ani de activitate pe platourile de filmare, carismaticul actor a demonstrat un talent desăvârșit și o pasiune nebună pentru profesie, dedicându-se trup și suflet carierei sale.

Cel mai recent proiect din care a făcut parte este serialul Prețul fericirii, în care a dat viață personajului Dogan, un renumit om de afaceri.
Publicul din România l-a cunoscut pe celebrul actor încă din anul 2014, când a jucat în serialul Yaman, în care a interpretat rolul Faruk, apoi în producția Mireasa din Istanbul. În anul 2021 acesta a revenit la Kanal D în serialul Doctorul minune, în care a jucat rolul medicului Tanju.
Iar în 2022 acesta a fost cooptat în distribuția producției Prețul fericirii, în rolul Dogan.

Cine este și câți ani are șarmantul Dogan din serialul Prețul fericirii! Iată ce familie superbă are celebrul actor Murat Aygen

Murat Aygen s-a născut în anul 1971, în orașul Diyarbakır, din Turcia. Cu toate că își dorea enorm încă din perioada adolescenței să devină actor, peste ani, Murat Aygen a decis după terminarea liceului să se orienteze către Facultatea de Biologie, în cadrul Universității din Istanbul.

Însă la un moment dat a realizat că nu poate renunța definitiv la marea lui pasiune, actoria și a hotărât să studieze în paralel și Facultatea de Teatru în cadrul Universității Mimar Sinan, pe care a absolvit-o cu succes, reușind astfel să își îndeplinească marele vis.

Citește și: Tanju din serialul Doctorul minune, transformare incredibilă! Iată cum a fost surprins celebrul actor Murat Aygen, în postura de rocker extravagant!

În anul 1998, Murat Aygen a debutat pe micile ecrane cu un rol secundar în serialul Örümcek, care i-a adus primul pas către cariera strălucită de astăzi. Au urmat apoi multe alte roluri în seriale și filme de succes care i-au adus mari reușite de-a lungul anilor și l-au propulsat printre cei mai apreciați actori din Turcia.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Dincolo de activitatea profesională, Murat Aygen este un bărbat fericit și împlinit și pe plan personal deoarece are o familie frumoasă și unită alături de soția și de fiica lor. Celebrul actor s-a căsătorit în anul 2010 cu Nihan Asli Elmas, pe care a cunoscut-o pe platourile de filmare, deoarece au jucat împreună în același proiect cu ani în urmă.

Citește și: Ender, șocată de apariția soției lui Dogan! Fericirea ei va fi spulberată și planurile sale vor fi date peste cap! Aflați ce se va întâmpla în această seară, într-un nou episod captivant din serialul Prețul fericirii, de la 20:00, la Kanal D

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!