Ender, șocată de apariția soției lui Dogan! Fericirea ei va fi spulberată și planurile sale vor fi date peste cap! Aflați ce se va întâmpla în această seară, într-un nou episod captivant din serialul Prețul fericirii, de la 20:00, la Kanal D

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 09 iun 2023, 11:45
video Foto(9)

Ender, întâlnire de gradul zero cu Arzu, soția lui Dogan! Adevărata față a bărbatului va ieși la iveală! Pe de altă parte, Yildiz are de gând să se răzbune aprig pe Cagatay și Kumru, după ce le-a descoperit idila! Aflați ce se va întâmpla astăzi în serialul Prețul fericirii, de la 20:00!

Producția turcească Prețul fericirii, difuzată de joi până sâmbătă, de la ora 20:00, la Kanal D, a fascinat încă de la primele episoade publicul din Turcia și din străinătate cu o serie de povești captivante, cu scene impresionante, emoții puternice și multe răsturnări uluitoare de situație. Personajele principale dornice să atingă nivelul suprem de fericire și de bogăție continuă să lupte constant pentru scopurile lor, însă vor plăti un preț destul de scump pentru a-și îndeplini visurile mărețe.

Pe de o parte, Yildiz deși credea că și-a găsit în sfârșit liniștea și marea iubire, va trăi cea mai mare dezamăgire a vieții sale, deoarece va descoperi că este trădată de soțul ei, Cagatay. În vreme ce ambițioasă Ender se va confruntă cu noi obstacole dificile tocmai în momentul în care credea și ea la rândul ei că și-a întâlnit partenerul ideal.

Ender, șocată de apariția soției lui Dogan! Fericirea ei va fi spulberată și planurile sale vor fi date peste cap

În episodul din această seară, din serialul Prețul fericirii, Yildiz va afla cu stupoare și mâhnire că soțul ei o înșală cu cea pe care o considera prietena ei, cu frumoasa Kumru. Deși are de gând inițial să le ceară socoteală aprig pentru trădarea lor, în cele din urmă, Yildiz va decide să păstreze totul în secret pentru a le pregăti între timp o pedeapsa cruntă. Vizibil afectată, tânăra are de gând să se răzbune pe Kumru și Cagatay pentru a-i face să plătească scump pentru faptele lor.

Aceasta va organiza o cină la care îi va invita pe Kumru și pe tatăl ei, Dogan, pentru a-și pune în aplicare planul deja gândit.

Pe de altă parte, Dogan va observă faptul că Yildiz se va comportă ciudat și că are o atitudine schimbată față de soțul ei și față de Kumru și are de gând să țină situația sub control pentru că fiica lui să nu aibă de suferit.

Citește și: Ender din serialul Prețul fericirii, cea mai frumoasă aniversare alături de familia sa reunită! Iată cine sunt cei mai dragi oameni din viața frumoasei actrițe Şevval Sam

Între timp, Ender se va apropia din ce în ce mai mult de șarmantul Dogan, care îi va da semne clare că o admira. Mai mult decât atât cei doi vor ieși împreună la cină, alături de Cagatay și de Kumru.

Ender îi va mărturisi fratelui ei Caner că se simte fericită după mult timp și pare să-l fi dat uitării pe Kaya.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Însă în cele din urmă, Ender va trăi șocul vieții sale, deoarece va ajunge față în față cu Arzu, care se va recomanda drept soția lui Dogan. Șocată și bulversată de apariția neașteptată a noii sale rivale, Ender va suferi cumplit și va simți că toate planurile sale se vor spulbera.

Ender: Ești prietena lui Kumru, nu? Eu sunt Ender!

Arzu: Nu. Eu sunt Arzu. Soția lui Dogan!

Citește și: Yildiz din serialul Prețul fericirii, detalii de ultimă oră despre nunta sa! Iată ce anunț neașteptat a făcut celebra actriță Eda Ece, la scurt timp de la grandioasa petrecere de logodnă, la care a strălucit alături de iubitul ei, Buğrahan Tuncer