În această seară, de la ora 20:00, în serialul Prețul fericirii, război deschis între Sahika și Ender!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 01 apr 2023, 13:35
pretul fericirii Foto(6)

Ender va trece prin momente cumplite

Sursa: Captură KANAL D

Evenimente pline de suspans se vor derula, în această seară, de la ora 20:00, într-un nou episod din serialul “Prețul fericirii”, la Kanal D.

Serialul turcesc Prețul fericirii (cu titlul original: Yasak Elma), difuzat de miercuri până sâmbătă, de la ora 20:00, la Kanal D, surprinde în continuare publicul din România cu noi momente emoționante, situații complicate, însă și ipostaze hazlii prin care trec personajele principale.
Noile episoade vor readuce în atenția telespectatorilor lupta acerbă pentru a reuși în viață, inițiată de Yildiz, care s-a zbătut neîncetat să își atingă scopul suprem de a se îmbogăți, declanșând tot felul de peripeții și răsturnări spectaculoase de situație.

În această seară, de la ora 20:00, în serialul Prețul fericirii, război deschis între Sahika și Ender

Yildiz este copleșită când află sentimentele pe care i le poartă Kerim și nu știe cum să reacționeze. Cu toate că a decis să se recasatoreasca cu Halit, Yildiz nu l-a uitat pe Kerim.

Fiind la curent cu tot ceea ce se întâmplă în jurul ei, și crezând că Yildiz nu își dorește să un viitor cu Halit, Ender o sfătuiește pe <prietena> ei să renunțe la această decizie.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește și: Ender din serialul Prețul fericirii, dezvăluire uluitoare din culisele filmărilor! Îndrăgita actriță Şevval Sam și-a surprins fanii din mediul online cu o postare neașteptată despre colegii săi de platou!

Sahika trece la o altă strategie pentru eliminarea rivalei Ender. Aceasta încearcă să își impresioneze fratele, atrăgându-i atenția că acțiunile soției lui dăunează afacerilor și familiei, însă Kaya nu este convins de ceea ce aude. Sahika are mult de luptat pentru a reuși excluderea ambițioasei Ender din viața ei, a lui Kaya și, mai ales, din companie.

Nu ratați, în această seară, de la ora 20:00, un nou episod din serialul “Prețul fericirii”, în această seară, la Kanal D.

Citește și: Yıldız din serialul Prețul fericirii, tablou impresionant de familie! Iată cine sunt cele mai dragi și iubite persoane din viața celebrei actrițe Eda Ece!