În această seară, de la ora 20:00, în serialul Prețul fericirii, Ender şi Caner dau buzna în hotel pentru a-i surprinde în fapt pe Cagatay și Kumru

Author: Madalina Maftei

Evenimente pline de suspans vor avea loc, în această seară, de la ora 20:00, într-un nou episod din serialul ”Prețul fericirii”, la Kanal D.

Momente pline de suspans se vor derula în această seară în Prfețul Fericirii. Ender și Caner dau buzna în camera de hotel în care ar fi trebuit să fie cazați Cagatay și Kumru, însă, spre dezamăgirea lor, în cameră se află Sedai. Acesta a observat că șeful său este urmărit de cei doi și l-a înștiințat. Cagatay s-a cazat în altă cameră cu Kumru. 

Cagatay o promovează pe Feyza

Ender nu scapă basma curată, mai târziu, Cagatay o invită la el acasă, acolo unde îi spune vrute și nevrute pentru că s-a năpustit asupra lui Sedai în hotel, din gelozie. Atunci când rămân singuri o avertizează din nou să nu se pună cu el. Ender se ambiționează să dovedească infidelitatea lui deoarece abilitatea lui de a-și ascunde amanta de ea și sfidarea lui devine o problemă personală. 

Citește și: Yildiz află că soțul ei, Cagatay, o înșală. Vezi online live episodul 111 al serialului “Prețul Fericirii”, începând cu ora 20:00

Pentru a o enerva și mai mult pe Ender, Cagatay o promovează pe Feyza și o trimite în locul lui la întâlnirea cu investitorul propus de ea. Dogan a urmărit-o pe Kumru la hotel dar îi pierde urma fiindcă nu este nimic rezervat pe numele ei.

Ender închiriază o casă lângă tatăl lui Omer și se împrietenește cu soția lui. Emir începe să lucreze ca grădinar pentru ei și următorul pas este să o angajeze și pe Yildiz ca majordom. Yildiz se gândește că Dogan și Ender s-ar potrivi și organizează o petrecere acasă la ea, ca să le facă cunoștință.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Ei își amintesc că s-au mai văzut la hotel, în ziua când erau pe urmele lui Cagatay și Kumru. Cagatay închiriază o casă pentru el și Kumru pentru că este riscant să se întâlnească la hotel.

Nu ratați un nou episod din serialul Prețul fericirii, în această seară, de la ora 20:00, la Kanal D.

Citește și: Kumru și Cagatay se întâlnesc din nou la hotel. Vezi online live episodul 112 al serialului “Prețul Fericirii”, începând cu ora 20:00