Kumru și Cagatay se întâlnesc din nou la hotel. Vezi online live episodul 112 al serialului “Prețul Fericirii”, începând cu ora 20:00

Author: Cristina Mocanu
Actualizat: 02 mar 2024, 04:50

Dogan bănuiește că fiica sa are o relație ascunsă.

Sursa: Captură KANAL D

Un nou episod al serialului turcesc „ Prețul Fericirii” este difuzat la Kanal D vineri, 2 iunie 2023. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.

Episodul 112 al serialului “Prețul Fericirii” va fi difuzat vineri, 2 iunie 2023, pe Kanal D.  Serialul urmează să fie difuzat de joi până sâmbătă de la ora 20:00.

Dogan, tatăl lui Kumru, se întoarce în Turcia pentru câteva zile și bănuiește că fiica sa are o relație ascunsă.

Ce se întâmplă în noul episod al serialului “Prețul Fericirii”?

Dogan, tatăl lui Kumru, se întoarce în Turcia pentru câteva zile deoarece are informații că ea are o relație ascunsă și nu vrea să repete aceeași greșeală ca în trecut.

Citește și: Adevăratul motiv pentru care marele actor Erdal Özyağcılar a părăsit distribuția serialului Prețul fericirii, în care a jucat rolul Hasan Ali! Și-a dorit să se retragă sau a fost nevoit să își încheie brusc activitatea?

Yildiz o invită pe Kumru să stea la ea câteva zile. Kumru refuză la început dar când Yildiz vorbește despre fericirea familiei ei, ea se enervează puțin și acceptă invitația.

Dogan se duce după Kumru acasă la Yildiz ca să o cunoască pe ea și pe familia ei și să afle ce fel de oameni sunt noii prieteni și vecini ai fiicei lui.

Un bărbat pe nume Sedat, o presează pe Feyza să îi plătească datoria pe care o are la el.

Feyza încearcă să ia un avans de la firmă dar renunță când i se spune că nu se poate fără acordul lui Cagatay. În timp ce vorbește despre asta cu Cagatay, Feyza începe să plângă iar el o consolează și o îmbrățișează, moment în care intră Ender și din nou înțelege greșit.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Omer află că tatăl său, care este bolnav, s-a căsătorit cu asistenta lui.

Este tare îngrijorat și le povestește lui Emir și lui Caner iar băieții propun să o lase pe Ender să-i despartă. Ender refuză la început, dar când Omer spune că plătește 1 milion de dolari, acceptă imediat pentru că are nevoie de bani

Pentru a afla ce se întâmplă cu personajele tale preferate, urmărește în această seară, de la ora 20:00, serialul tău preferat “Prețul Fericirii”.

Citește și: În această seară, de la ora 20:00, în serialul Prețul fericirii, Ender va pune la cale un plan pentru a-l demasca pe soțul lui Yildiz! „O să-i prindem pe Cagatay și pe amanta lui aici”

Urmărește Video Online subtitrat serialul “Prețul Fericirii” pe Kanal D

Lupta acerbă pentru reușită, alegerile complicate pe care membrii familiei Argun au fost nevoiți să le facă, dar și poveștile de iubire vor menține suspansul în fiecare moment din îndrăgita producție turcească.

Fanii serialului „Prețul fericirii” vor putea afla cum tânăra și înverșunata Yildiz (Eda Ece), va avea parte de surprize uriașe de-a lungul serialului și cum încearcă aceasta să treacă peste ele cu calm și tact.

Serialul “Prețul Fericirii” poate fi urmări de joi până sâmbătă de la ora 20:00 pe Kanal D.

Serialul este disponibil și în mediul online, astfel că episoadele pot fi urmărite de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă, accesând  https://www.kanald.ro/live.html .