În această seară, de la ora 20:00, în serialul Mă numesc Zuleyha, Betul, în stare de șoc!

,

Betul este mai înverșunată că oricând să o distrugă pe Zuleyha.


In articol:

Noi evenimente menite să țină privitorul în suspans se vor petrece, în această seară, de la ora 20:00, într-un nou episod din serialul “Mă numesc Zuleyha”, la Kanal D.

ma numesc zuleyha

Zuleyha, fata in fata cu boierul Colak

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Ce se întâmplă astăzi in serialul Ma numesc Zuleyha: Betul, în stare de șoc

Zuleyha este la un pas de moarte atunci când Betul pornește atacul armat asupra acesteia. Surprinzător este faptul că și boierul Colak, extrem de furios pentru acțiunile grave provocate de Betul, la adresa lui, vrea să facă o înțelegere cu stăpână moșiilor Yaman. Zuleyha și Colak decid să îi dea o lecție de neuitat avocatei care a atentat la viețile lor.

ma numesc zuleyha

Betul pune la cale noi strategii

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Cu toate că planul sau a dat greș, Betul este mai înverșunată că oricând să o distrugă pe Zuleyha. În vreme ce tânăra avocata își face planuri ca, după ce își distruge <inamica>, să părăsească țara, ceva incredibil urmează să i se întâmple…

ma numesc zuleyha

Boierul Colak este ucis

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Nu ratați, în această seară, de la ora 20:00, un nou episod din serialul “Mă numesc Zuleyha”, la Kanal D.

Citeste si: Betul, mesaj surprinzător la finalul filmărilor pentru serialul Mă numesc Zuleyha! Iată ce le-a transmis actrița Ilayda Çevik colegilor ei de platou!

Citeste si: Cine este și cum arată sora mai mică a lui Betül din serialul Mă numesc Zuleyha. Ilayda și Melisa Çevik seamănă ca două picături de apă! Mulți au crezut că sunt gemene!

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

Misterele celor mai spectaculoase peşteri din munţii Hunedoarei. Unde s-ar fi aflat comoara lui Decebal

Demir din serialul Mă numesc Zuleyha, apariție uluitoare cu un bebeluș în brațe! Iată cine este micuța care i-a topit inima celebrului actor Murat Ünalmış!

Ciutacu sustine ca Guvernul și Ministerul Sporturilor și-au bătut joc de un mare campion: De ce nu merită, băi nesimțiților? Este o performanță gigantică!/Video

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Cine este și câți ani are Zeynep, noul personaj din serialul Mă numesc Zuleyha! Iată în ce ipostaze îndrăznețe a fost surprinsă celebra actriță Ümit Beste Kargın în cel mai...

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies