În această seară, de la ora 20:00, în serialul Infidelul, Volkan nu a uitat-o pe Asya

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 07 sep 2022, 09:16
Foto(7)

Asya este surprinsă să descopere că Volkan încă nutrește sentimente puternice pentru ea.

Noi întâmplări pline de emoție și suspans se vor petrece, în această seară, de la ora 20:00, într-un nou episod din serialul “Infidelul”, la Kanal D.

Ce se întâmplă astăzi în serialul Infidelul: Volkan nu a uitat-o pe Asya

Marea petrecere a noii familii Arslan, pe care Volkan și întemeiat-o alături de Derin, nu are efectul scontat asupra celei din urmă, care își dorea că Asya să nu fie prezența.

Derin este șocată când află că însuși Volkan este cel care i-a trimis invitație fostei soții, la evenimentul la care a fost prezentă elita întregului oraș. Derin se teme că actualul ei soț se va reîntoarce la fosta soție, și face tot posibilul ca cei doi să nu interacționeze.

În ciuda faptului că Volkan susține cu tărie că a început un nou capitol în viața sa și că este fericit alături de Derin, Asya este surprinsă să descopere că Volkan încă nutrește sentimente puternice pentru ea.

Citeste si: Armin Nicoară și-a confruntat tatăl în direct, după ani de tăcere: „De multe ori i-am spus că nu e copilul meu”

Citeste si: Actorul din serialul Infidelul care a părăsit distribuția serialului înainte de încheierea filmărilor! Adevăratul motiv din spatele deciziei sale!

Pe de altă parte, Asya se confruntă și cu înverșunarea lui Ali, care se simte tot mai apropiat de tatăl lui și refuză să-și informeze mama în ceea ce privește petrecerea timpului alături de părintele patern.

Cum va reacționa Volkan, atunci când afla de la Ali că Asya are un iubit?

Program TV „Infidelul”. Vezi online live episodul 43, subtitrat în limba română VIDEO. Volkan și Leyla devin aliați. Ce se va întâmpla cu Asya și Aras

Nu ratați, în această seară, de la ora 20:00, un nou episod din serialul “Infidelul”, la Kanal D.

Citeste si: Ali, fiul Asyei și al lui Volkan din serialul Infidelul, se bucură de căldura și iubirea unei familii unite și fericite în viața reală! Iată cine sunt părinții talentatului adolescent Alp Akar!

 


Nebahat din serialul Totul pentru familia mea, aniversare cu peripeții alături de colegii săi! Iată ce vârstă a împlinit frumoasa actriță Simge Selçuk și ce persoane dragi i-au fost alături la petrecerea-surpriză!

La mulți ani, Simge Selçuk! Iată ce mesaj plin de tandrețe a primit superba actriță din partea colegului ei de platou, Celil Nalçakan, cel care i-a organizat petrecerea-surpriză! „Doar zâmbește, de restul mă ocup eu!”

Cookies