În această seară, de la ora 20:00, în serialul Infidelul, momente dramatice în familia Güçlü! Haluk își pierde viața, după confruntarea aprigă cu Aras!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 20 ian 2023, 09:52
video Foto(6)

Noi situații și evenimente pline de suspans și de dramatism se vor derula în această seară, în noul episod din serialul Infidelul, de la 20:00, la Kanal D!

Îndrăgita producție Infidelul, difuzată vineri și sâmbătă, de la ora 20:00, la Kanal D, aduce în continuare în atenția telespectatorilor noi momente dramatice, clipe pline de suspans, dar și emoții puternice. Personajele principale, jucate de actori talentați și renumiți, vor trece prin noi cumpene și situații critice, iar destinul îi va supune la grele încercări.

În această seară, de la ora 20:00, în serialul Infidelul, momente dramatice în familia Güçlü! Haluk își pierde viața

Marea temere a lui Haluk Güçlü e pe cale să se adeverească. Mărețul om de afaceri speră că Aras să nu descopere prea curând faptul că el i-a incendiat casă părintească și i-a ucis indirect tatăl și i-a distrus copilăria, condamnându-l să stea departe de mama să vreme de 35 de ani.

Însă inevitabilul se produce în cele din urmă, iar Aras va află adevărul despre gestul diabolic la care recursese Haluk în urmă cu mulți ani și va merge să îi ceară socoteală pentru toate nenorocirile abătute asupra familiei lui.

Reproșurile aprige și amenințările lansate de Aras îl vor dobora rapid pe Haluk și în cele din urmă inima lui slăbită va ceda.

„Ce individ nenorocit și mincinos ești! Ai crezut că nu voi află, da? Însă am aflat totul. Eu mi-am pierdut tatăl din cauza ta! O să te fac de rușine, Haluk Guclu!”, spune Aras.

Moartea fulgerătoare a stâlpului familiei va aduce mare suferință membrilor Güçlü, care vor fi îngenunchiați de durere.

Gonul va acceptă cu greu dispariția soțului ei și va jură că îl va răzbună cu orice preț, iar Derin și fratele ei vor suferi enorm din cauza despărțirii de părintele lor.

Pe de altă parte, Selcuk va cel care va trăi cele mai triste și dureroase momente deoarece își va pierde din nou tatăl, de această dată definitiv însă. Tânărul va merge să îi reproșeze lui Aras faptul că a contribuit la moartea tatălui sau și îi va promite că se va răzbuna crunt.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Însă de departe, cea mai înverșunată va fi Gonul, care va suferi enorm pentru că a rămas văduvă și va încerca să se alieze cu Volkan, căruia îi va oferi conducerea companiei și gestionarea întregii averi Güçlü, pentru a pregăti planul

aprig de răzbunare împotriva dușmanului lor comun, Aras Ateșoglu.

În toată furtuna declanșată de moartea lui Haluk, Aras se va teme furia și ura familiei Guclu și îi va propune Asyei să se căsătorească rapid și să plece cât mai departe de Tekirdag, pentru a-și trăi căsnicia în liniște. Însă Asya are încă mari îndoieli și frământări în privința lui Aras și are de gând să se mai gândească la viitorul relației lor.

Citește și: Cine sunt actorii din serial turcesc Infidelul! Personajele puse în scenă de aceștia vă vor purta într-o poveste dramatica inspirată din realitate!

Citește și: Burak Sergen, actorul care joacă rolul Haluk în noul serial Infidelul, se află la al treilea mariaj! Iată cine este actuala lui soție!