In aceasta seara, de la ora 20:00, in “Hercai”, Azize, "pusa la punct" de Nasuh!

,
Ce se intampla in aceasta seara, 23 martie, in Hercai
Ce se intampla in aceasta seara, 23 martie, in Hercai

Pentru familia Sadoglu e mare bucurie atunci cand batranul Nasuh primeste vestea ca a recuperat conacul familiei sale, cel pe care Azize Aslanbey i-l luase.


In articol:

Azize realizeaza ca Reyyan are o mare influenta asupra lui Miran si se teme ca frumoasa fata sa nu <distruga> planul de razbunare pe care ea l-a <tesut> atat de bine, atat de multi ani, in ceea ce priveste familia Sadoglu. Azize jura sa nu-i permita lui Reyyan sa-i strice planurile.

Ce se intampla in aceasta seara, 23 martie, in Hercai

Pentru familia Sadoglu, in schimb, este mare bucurie atunci cand batranul Nasuh primeste vestea ca a recuperat conacul familiei sale, cel pe care Azize Aslanbey i-l <luase>. In plus, Nasuh nu uita de razbunare si o pune la punct pe bunica lui Miran. Barbatul ii promite lui Azize ca va plati pentru faptul ca i-a inselat, atunci cand i-a <aruncat> in strada, luandu-le conacul in mod fraudulos.

Citeste si: Micuta Gul din serialul "Hercai", fetita dulce si inteligenta care a cucerit publicul cu talentul si frumusetea sa! Iata ce varsta are carismatica Ebrar Alya Demirbilek!

Nu ratati, in aceasta seara, de la ora 20:00, un nou episod din “Hercai”, numai la Kanal D.

Citeste si: Miran ia o decizie radicala in privinta lui Hazar Sadoglu! Cum va reactiona Azize si ce se va intampla cu Reyyan, aflati luni, 22 martie, intr-un nou episod din Hercai, de la 20:00, la Kanal D!

 

Citește-ne pe

Citește și:

Misterele celor mai spectaculoase peşteri din munţii Hunedoarei. Unde s-ar fi aflat comoara lui Decebal

Live Stream Online „Trăiri alături de Andreea Mantea” - Ediţia 23, luni, 22 martie 2021 - VIDEO. Andreea Mantea, surpriză uriașă pentru David!

Video| Procurorul general Merrick Garland: 'Am aprobat personal percheziția locuinței lui Trump. Aplicarea legii se face în mod egal, fără temeri sau favoruri'

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Micuta Gul din serialul "Hercai", fetita dulce si inteligenta care a cucerit publicul cu talentul si frumusetea sa! Iata ce varsta are carismatica Ebrar Alya Demirbilek!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies