In aceasta seara, de la ora 20:00, in “Hercai”, Azize, "pusa la punct" de Nasuh!

,
Ce se intampla in aceasta seara, 23 martie, in Hercai
Ce se intampla in aceasta seara, 23 martie, in Hercai

Pentru familia Sadoglu e mare bucurie atunci cand batranul Nasuh primeste vestea ca a recuperat conacul familiei sale, cel pe care Azize Aslanbey i-l luase.


In articol:

Azize realizeaza ca Reyyan are o mare influenta asupra lui Miran si se teme ca frumoasa fata sa nu <distruga> planul de razbunare pe care ea l-a <tesut> atat de bine, atat de multi ani, in ceea ce priveste familia Sadoglu. Azize jura sa nu-i permita lui Reyyan sa-i strice planurile.

Ce se intampla in aceasta seara, 23 martie, in Hercai

Pentru familia Sadoglu, in schimb, este mare bucurie atunci cand batranul Nasuh primeste vestea ca a recuperat conacul familiei sale, cel pe care Azize Aslanbey i-l <luase>. In plus, Nasuh nu uita de razbunare si o pune la punct pe bunica lui Miran. Barbatul ii promite lui Azize ca va plati pentru faptul ca i-a inselat, atunci cand i-a <aruncat> in strada, luandu-le conacul in mod fraudulos.

Citeste si: Micuta Gul din serialul "Hercai", fetita dulce si inteligenta care a cucerit publicul cu talentul si frumusetea sa! Iata ce varsta are carismatica Ebrar Alya Demirbilek!

Nu ratati, in aceasta seara, de la ora 20:00, un nou episod din “Hercai”, numai la Kanal D.

Citeste si: Miran ia o decizie radicala in privinta lui Hazar Sadoglu! Cum va reactiona Azize si ce se va intampla cu Reyyan, aflati luni, 22 martie, intr-un nou episod din Hercai, de la 20:00, la Kanal D!

 

Citește-ne pe
Citește și:

Vezi online serialul „Hercai” subtitrat în limba română - Episodul 18, sezonul 1, luni, 22 martie 2021 - VIDEO

Ministerul Finanțelor, PRECIZĂRI după blocajul de la Primăria Focșani care a lăsat angajații fără salarii

Câți bani a pierdut Culiță Sterp după ce a abandonat Survivor România. Ce nu a spus Faimosul despre competiție

Live Stream Online „Trăiri alături de Andreea Mantea” - Ediţia 23, luni, 22 martie 2021 - VIDEO. Andreea Mantea, surpriză uriașă pentru David!

Micuta Gul din serialul "Hercai", fetita dulce si inteligenta care a cucerit publicul cu talentul si frumusetea sa! Iata ce varsta are carismatica Ebrar Alya Demirbilek!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies