Vezi online serialul „Hercai” subtitrat în limba română - Episodul 18, sezonul 1, luni, 22 martie 2021 - VIDEO

,
Reyyan și Miran din Hercai
Reyyan și Miran din Hercai[Sursa foto: captura video Kanal D]

Un nou episod interesant al serialului Hercai este difuzat astăzi, la Kanal D. Urmărește Hercai și Live Video Online, pe site-ul kanald.ro.


In articol:

Kanal D difuzează astăzi, de la ora 20:00, episodul cu numărul 18 din Hercai. Va fi unul plin de suspans, așa cum ne-a obișnuit popularul serial turc, ce îi are în prim-plan pe Reyyan (Ebru Şahin) și Miran (Akın Akınözü). 

Miran se va întâlni cu Hazar Șadoglu, tatăl lui Reyyan și cel considerat principalul dușman al familiei Aslanbey.

Miran și Azize
Miran și Azize[Sursa foto: captura video Kanal D]

Vezi Video Online subtitrat serialul „Hercai” pe Kanal D

Miran se vede cu Hazar Șadoglu pentru interesul celei pe care o iubește, Reyyan. Atât Miran, cât și Hazar Șadoglu nu știu că, în realitate, ei sunt fiu și tată. 

Miran va lua o decizie în privința lui Hazar Șadoglu, de care se apropie, spre exasperarea bătrânei Azize, care își dorește cu ardoare de 27 de ani ca Miran să se răzbune pe Hazar și pe întreaga familie Șadoglu.

Reyyan, Miran și Azize
Reyyan, Miran și Azize[Sursa foto: captura video Kanal D]

Hazar Șadoglu se întâlnește în secret și cu Esma, pentru a afla cum trăiește Reyyan la conacul Aslanbey. El este asigurat că, deși locuiește în aceeași casă cu bătrâna Azize, care urăște familia Șadoglu, Reyyan trăiește bine acolo, fiindcă e cu ea Miran, care o iubește și o protejează.

Hazar îi reproșează Esmei că nu a luat atitudine atunci când Miran a fost crescut în minciună și cu dorință de răzbunare.

Miran a fost manipulat încă de când era copil de Azize, care s-a folosit de el pentru a se răzbuna pe familia Șadoglu, pe care o consideră responsabilă pentru moartea băiatului ei.

Hercai, povestea unei iubiri ce învinge toate obstacolele!

Hercai, care a cucerit telespectatorii atât în Turcia, cât și în România, este povestea iubirii dintre Reyyan și Miran, o iubire ce trece peste toate obstacolele, mai ales peste dorința familiilor celor doi ca ei să nu fie împreună.

Principalul obstacol îl consideră bunica lui Miran, Azize, care este manipulatoare și care l-a crescut pe Miran doar cu gândul ca acesta, atunci când va fi mare, să se răzbune pe clanul Șadoglu.

Miran, odată ce se îndrăgostește nebunește de Reyyan, uită de răzbunare și vrea chiar să ajute clanul Șadoglu tocmai fiindcă Reyyan face parte din această familie.

Serialul Hercai face parte din programul TV al postului de televiziune Kanal D  și poate fi urmărit de luni până miercuri, de la ora 20:00.

Dacă doriți să îl urmăriți Live Video Online, tot ceea ce trebuie să faceți este să accesați, în zilele de luni, marți și miercuri, de la ora 20:00, adresa https://www.kanald.ro/live.html.       

Citeste si: Micuta Gul din serialul "Hercai", fetita dulce si inteligenta care a cucerit publicul cu talentul si frumusetea sa! Iata ce varsta are carismatica Ebrar Alya Demirbilek!

 

Citește-ne pe
Citește și:

Vezi online serialul „Hercai” subtitrat în limba română - Episodul 17, sezonul 1, miercuri, 17 martie 2021 - VIDEO

Președintele Băncii Centrale Americane este îngrijorat de riscul unui atac cibernetic pe scară largă asupra sistemului bancar

Clasament Survivor România 2021. Cine se află pe primul loc în top după plecarea Anei Porgras. Răsturnare totală de situație

Vezi online serialul „Hercai” subtitrat în limba română - Episodul 16, sezonul 1, marți, 16 martie 2021 - VIDEO Reyyan, în pericol de moarte!

Vezi online serialul „Hercai” subtitrat în limba română - Episodul 15, sezonul 1, luni, 15 martie 2021 - VIDEO Azat vine înarmat să o recupereze pe Reyyan!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies