In aceasta seara, de la 23:15, la “Vulturii de noapte”, una dintre cele mai sexy vedete din Romania recunoaste: "Nu am intalnit marea dragoste"

O seara spectaculoasa se anunta astazi, de la 23:15, la “Vulturii de noapte”, unde Victor Slav, Bursucu’ si Catalin Cazacu ii au ca invitati pe Roxana Vancea, Simona Florescu, Florin Petrescu, “Axinte” si Marian Dragulescu.

Atmosfera se destinde instant, odata cu intrarea in scena a lui Marlene, artist acrobat, care prezinta un numar special, pe scena “Vulturii de noapte”.

Inspirati de reprezentatia artistica exemplara a talentatei Marlene, Victor Slav si Bursucu lanseaza provocarea serii pentru frumoasa Roxana Vancea.

“Pentru toti barbatii care au visat la momentul asta … “ spune Bursucu’, chiar inainte ca Roxana Vancea sa inceapa show-ul, pe ritmurile melodiei “You Can Leave Your Hat On”.

Momente absolut fabuloase se petrec pe scena “Vulturii de noapte", mai ales ca in momentul artistic al Roxanei Vancea, Catalin Cazacu va avea un “rol” cheie.

Fara doar si poate aceasta seara este a Roxanei Vancea care atrage toata atentia cand, intrebata de Bursucu cum arata, pentru ea, marea dragoste, frumoasa vedete marturiseste: “Nu am intalnit, inca, marea dragoste!”

Nu ratati un show de poveste, intesat cu declaratiile incendiare ale vedetelor, in aceasta seara, de la 23:15, la “Vulturii de noapte”, la Kanal D. De saptamana aceasta, late night show-ul moderat de Victor Slav, Catalin Cazacu si Bursucu’ va putea fi urmarit in fiecare duminica, de la ora 23:15, imediat dupa “Exatlon”. 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate