Imaginile durerii de la înmormântarea Denisei, a doua fată înecată vineri în Dunăre! Prietenii și colegii au condus-o pe ultimul drum

,
denisa-ema-dunăre-înec-înmormântare

Imaginile durerii de la înmormântarea Denisei, a doua fată înecată vineri în Dunăre

[Sursa foto: Facebook]

Astăzi, 28 iunie, Denisa a fost condusă pe ultimul drum, după ce s-a înecat în Dunăre, împreună cu prietena sa. Prietenii, familia și colegii de clasă au fost alături de ea până în ultima clipă și și-au luat la revedere de la cea pe care o știau de atâta timp.


In articol:

Denisa a fost condusă astăzi pe ultimul drum, după ce a avut parte de un sfârșit tragic. Aceasta și Ema, prietena ei, s-au înecat în Dunăre vineri, 24 iunie. Scafandrii au intervenit și le-au adus la mal, însă acestea nu mai erau în viață.

În ciuda faptului că nu știa să înoate, Denisa a intrat în apă adâncă și nu a mai reușit să iasă la mal.

În timp ce aceasta se zbătea să iasă la suprafață, Ema a văzut-o de pe mal și a intrat și ea în apă, pentru a o ajuta să iasă.

Din nefericire, curenții au fost atât de puternici, încât au luat-o și pe Ema și amândouă au murit înecate, fără ca nimeni să poată facă ceva în această privință. Înmormântarea Emei a avut loc ieri, 27 iunie, în localitatea natală, relatează spynews.ro.

Colegii celor două au mers la înmormântări cu flori și cu fotografii ale celor două bune prietene. Cei prezenți la înmormântare au avut doar cuvinte de laudă la adresa lor, declarând că erau două fete extrem de cuminți, care învățau bine și care se purtau frumos cu toată lumea.

Citeste si: Taxa de pod Fetești 2022. Ce amenzi riscă șoferii care nu plătesc taxa de pod de la Fetești

denisa-ema-dunăre-înec-înmormântare

Imaginile durerii de la înmormântarea Denisei, a doua fată înecată vineri în Dunăre

[Sursa foto: Facebook]

Alți doi oameni au murit înecați

Duminică, 26 iunie, doi soți au murit înecați în râul Timiș. Cei doi au mers la un picnic alături de cei doi copii ai lor și de o rudă apropiată, dar niciunul dintre ei nu avea de unde să știe cum urma să se termine mica lor ieșire în natură.

Aceștia aveau o fată și un băiat de 10 ani și respectiv 11 ani care, acum, au rămas orfani.

Când Niculae a decis să intre în apă, pentru a se răcori, din cauza faptului că nu știa să înoate și din cauza faptului că nu știa de adâncimea apei, acesta a murit înecat, chiar sub ochii celor doi copii și ai unchiului lor.

Dana, soția acestuia, a intrat în apă să îl ajute, însă, cum nici ea nu știa să înoate, și ea a avut parte de același final tragic. Echipajele de intervenție au ajuns imediat, dar nimeni nu a mai putut face nimic, deoarece manevrele de resuscitare nu au avut niciun efect.

Citeste si: Ce sumă trebuie să scoți din buzunar dacă vrei să dormi o seară în hotelul Simonei Halep din stațiunea Mamaia

Trei ore a durat căutarea celor două trupuri neînsuflețite. În urma acestei tragedii, copiii vor fi crescuți de către rudele părinților. Mai mult decât atât, cei doi copii vor avea nevoie și de consiliere psihologică de lungă durată, deoarece au asistat la decesul părinților lor, potrivit spynews.ro.

 

Citește-ne pe

Citește și:

Misterele celor mai spectaculoase peşteri din munţii Hunedoarei. Unde s-ar fi aflat comoara lui Decebal

David Popovici a câștigat și proba de 100 metri liber de la Campionatul Mondial! Câți bani va primi de la statul român pentru cele două medalii de aur

Ciutacu sustine ca Guvernul și Ministerul Sporturilor și-au bătut joc de un mare campion: De ce nu merită, băi nesimțiților? Este o performanță gigantică!/Video

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Ce sumă trebuie să scoți din buzunar dacă vrei să dormi o seară în hotelul Simonei Halep din stațiunea Mamaia

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies