Ce sumă trebuie să scoți din buzunar dacă vrei să dormi o seară în hotelul Simonei Halep din stațiunea Mamaia

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 13 iun 2022, 11:24

Ce sumă trebuie să scoți din buzunar dacă vrei să dormi o seară în hotelul Simonei Halep din stațiunea Mamaia

Sursa: Facebook Lotus Studios

Nu multă lume știe acest lucru, dar Simona Halep are un complex în stațiunea Mamaia, unde te poți caza în vacanță, dar pentru care trebuie să scoți o sumă destul de măricică din buzunar.

Pentru că a venit vara și este sezonul vacanțelor și al concediilor, Simona Halep pune la dispoziție cazare pentru românii care vor să aibă parte de un sejur cât mai plăcut. Este vorba despre complexul Lotus Studios din Mamaia Nord, deținut de tenismenă. Dacă îți dorești să-ți petreci vacanța acolo, iată ce sume trebuie să scoți din buzunar.

Cât te costă să te cazezi la hotelul Simonei Halep din Mamaia Nord

Dacă vrei să petreci două nopți la Lotus Studios, de exemplu, în perioada 15- 17 iulie, în apartamentul cu vedere la mare, va trebui să scoți din buzunar 1.800 de lei, prețul pe noapte fiind de 900 de lei.

Complexul Lotus Studios este situat în nordul stațiunii, destul de aproape de cluburile de noapte. Apartamentele dispun de câte un living, dormitor, baie și bucătărie. Apartamentele, dacă iei în calcul și balconul, are 60 de metri pătrați cu aproximație.

Citeste si: Gigi Becali se îmbogățește pe zi ce trece! Milionarul și-a cumpărat hotel de cinci stele pe malul Mării Negre. Cât te costă dacă vrei să-ți petreci vacanța acolo

Hotelul Simonei Halep este situat între lac și mare, astfel că turiștii dispun de o vedere frumoasă. Se află la o distanță de 500 de metri de plaja Ammos și la 2,8 km de Lacul Siutghiol.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Ce facilități îți oferă Lotus Studios Mamaia

Camerele au rețea de Wi-Fi gratuit și parcare privată. De asemenea, există și o bucătărie complet utilată, cuptor, plită electrică, fierbător de apă și espressor, frigider, zonă de servit, televizor cu ecran plat cu canale prin cablu și baie privată cu duș și uscător de păr, potrivit România TV.

Simona Halep a deschis complexul Lotus Studios în Mamaia Nord în luna aprilie, în anul 2021, și a investit 1,5 milioane de euro. Sportiva are și un bloc pe Calea Floreasca din București, într-o zonă exclusivistă.

Citeste si: Trenurile Soarelui îi vor duce pe turiști la mare și în Delta Dunării. CFR dă startul programului de transport estival

În august 2021, Simona Halep a mai dat drumul unui hotel la mare, situat lângă plaja Năvodari.

Pe lângă toate cele enumerate, tenismena mai deține şi pensiunea Drachenhaus, de patru stele, situată în staţiunea Poiana Braşov, care dispune de 24 de camere. Simona Halep a scos din buzunar două milioane de euro pentru stabilimentul din Poiană şi hotelul Drachenhaus din Braşov, situat în centrul istoric al oraşului.

 

Taguri:

Crește suspansul la ”Insula de 1 milion”. Liviu a fost ales la ruletă, fiind nevoit să trimită la joc patru concurenți. Iată pe cine a trimis Liviu la probă în ediția de duminică, 19 mai!