Simona Halep a dat lovitura! Va fi antrenată de celebrul Patrick Mouratoglou, care a pregătit-o pe Serena Williams!

Author: Andrei Ionescu

Patrick Mouratoglou, noul antrenor al Simonei Halep

Sursa: Patrick Mouratoglou Twitter

Simona Halep va fi antrenată de celebrul antrenor Patrick Mouratoglou, care a pregătit-o timp de mai mulți ani pe Serena Williams.

Anunțul colaborării permanente dintre Patrick Mouratoglou și Simona Halep  a fost făcut chiar de către marele antrenor, pe contul său de Twitter.

De astăzi, încep un nou capitol în cariera mea: sunt de acum antrenor full-time al Simonei Halep.  În ultimele opt luni, am realizat cât de mult mi-a lipsit să antrenez. E pasiunea vieții mele și încă simt că am multe de oferit.

Simona a venit la Academia Mouratoglou înainte de Indian Wells pentru a se pregăti. Am urmărit câteva dintre sesiunile ei de pregătire, am urmărit-o cum s-a antrenat.

La sfârșitul săptămânii, ea m-a întrebat dacă o pot antrena. Am tot respectul pentru ea, dar nu se punea problema la momentul respectiv. Câteva săptămâni mai târziu, am avut o conversație cu Serena și ușa s-a deschis pentru mine, cel puțin pe termen scurt, să lucrez cu altcineva.

Vă voi ține la curent cu ceea ce urmează
”, a scris Patrick Mouratoglou pe Twitter.

Vestea este una excelentă atât pentru Simona Halep, cât și pentru fanii ei, Serena Williams obținând cu Patrick Mouratoglou numeroase titluri de Grand Slam. Simona Halep are 2 titluri de Grand Slam în palmares (Roland Garros și Wimbledon). Halep a obținut până acum venituri de peste 38 de milioane de dolari din tenis.

În trecut, Simona Halep a fost antrenată în mai multe rânduri de australianul Darren Cahill, fost antrenor al lui Lleyton Hewitt și Andre Agassi.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Simona Halep a fost lider mondial!

Simona Halep a ocupat în trecut locul 1 WTA.

Cu această mutare românca țintește, mai mult ca sigur, ori câștigarea unor noi turnee de Grand Slam ori ocuparea din nou a primei poziții în clasamentul WTA. Sau poate pe ambele.

Simona Halep a ajuns, recent, până în semifinalele turneului de la Indian Wells. Românca s-a oprit în penultimul act al turneului de 1.000 de puncte, fiind învinsă de poloneza Iga Swiatek, cea mai în formă jucătoare a momentului.

Iga Swiatek avea să câștige competiția, învingând-o fără drept de apel în finală pe Maria Sakkari, scor 6-4, 6-1.

Halep s-a ținut mult mai bine în semifinala de la Indian Wells decât finalista Maria Sakkari, dar a trebuit să se declare și ea învinsă în două seturi, dar mult mai disputate, 6-7 (6), 4-6.