Imagini unice din culisele emisiunii fenomen Casa iubirii! Iată ce declarații uluitoare au făcut concurenții despre modul în care s-au pregătit pentru luna februarie în care vor celebra dragostea! "Ne simțim bine! E o atmosfera plăcută!"

Autor: Ana Filip
Actualizat: 21 feb 2023, 09:17
casa iubirii Foto(4)

Nona, declarații uluitoare 

Sursa: Captură KANAL D

Cel de-al doilea sezon al emisiunii Casa iubirii a venit cu multe emoții și experiențe de senzație pentru noii concurenți! Iată cum au fost surprinși aceștia într-o pauză pe platourile de filmare și ce dezvăluiri au făcut! „Radu mă motivează tot timpul să vin cu mare drag la filmări!”

Concurenții din Casa iubirii, sezonul 2, au parte în luna în care se celebrează dragostea de multe emoții, momente pline de romantism, trăiri de senzație, dar și multe răsturnări spectaculoase de situație. Echipa Teo Show i-a surprins pe concurenții din Casa iubirii într-o binemeritată pauză pe platourile de filmare și i-a întrebat cum se simt în luna în care se celebrează dragostea. Unele fete au încercat să mascheze tensiunile care se mai ivesc între ele la filmări, însă altele au povestit că există și momente în care ajung să se certe.

Imagini unice din culisele emisiunii fenomen Casa iubirii! Ce declarații uluitoare au făcut concurenții

Fetele din Casa iubirii au fost primele care au vorbit despre frumoasa experiență pe care o trăiesc în cadrul emisiunii. Întrebate cum se simt la aproape două luni de la debutul celui de-al doilea sezon, concurentele au făcut declarații inedite. Emma a spus că este o atmosfera plăcută în timpul filmărilor, încercând să mascheze micile neînțelegeri care se ivesc, în vreme ce Bianca a fost mult mai pragmatică și a recunoscut că se întâmplă de multe ori să existe

tensiuni.

Emma: Ne simțim super bine! E o atmosfera plăcută! Au fost mici certuri dar întotdeauna e un vibe bun, pozitiv!

Bianca: Mincinoaso! Nu întotdeauna e un vibe bun! Se întâmplă să fie un vibe bun! Așa e mai corect!

Mihaela: Îmi place să mă cert! Nu sunt tot timpul calmă!

Nona: 24 din 24 am emoții! Trăiri noi! Experiențe noi!

Emoții care sunt din ce în ce mai mari și mai copleșitoare în momentul în care concurenții își privesc persoană îndrăgită din Casă iubirii. Cristina a fost cea care a mărturisit faptul că Radu, iubitul ei, este persoana care o motivează să vină cu entuziasm la filmări, în fiecare zi.

„Radu! Mă motivează tot timpul să vin cu mare drag aici la filmări! Pentru că de fiecare dată când ne vedem am aceleași emoții puternice pe care le-am avut la început!”, a spus Cristina.

Cea mai nouă concurență din Casa iubirii, Patricia, a mărturisit că a fost întâmpinată frumos de către colegele sale și a reușit să se adapteze rapid și să îndrăgească atmosfera din cadrul show-ului.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Am fost primită cu drag de fete și de băieți! Să sperăm poate se va înfiripă ceva frumos! Atitudinea face diferența! Omul face haina nu invers!”, a

spus Patricia.

Pe de altă parte, în casă băieților, reporterul emisiunii Teo Show a descoperit aceeași atmosfera caldă și prietenoasă. Întrebați ce impresie au despre noul sezon al emisiunii Casa iubirii, concurenții au făcut mărturisiri uluitoare.

Marinel: Încercăm să ne acomodăm unul cu altul! Mai avem unele conflicte!

Radu: Sincer, experiență în Casa iubirii e în continuare foarte grea pentru mine având în vedere faptul că noi mai avem experiență în spate cea din primul sezon! Dar încercăm să ne adaptăm situației și să fie totul bine!

Alexandru: E extraordinar! E cu totul altceva! Nu mă așteptăm! Am trăit 110% fiecare zi de până acum!

Andrei: Mă așteptăm să am emoții! Mă așteptăm să găsesc femei frumoase și foarte sociabile!

Ionuț: Fata care se îmbracă cel mai bine în teoria mea, în sezonul 1 a fost Bianca, dar acum am văzut că a venit și Patricia și e destul de chic și ea!

Citește și: Momente dureroase pentru Nona! Patricia îl alege pe Patrick pentru primul dans în Casa iubirii! Iată ce reacții s-au stârnit! „Ți-e frică de Nona?”

Citește și: Andreea Mantea, așa cum nu ați mai văzut-o! Imagini în premieră din cabina să de la emisiunea Casa iubirii! „Vreau să-mi schimb decorul aici!”

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!