Andreea Mantea, așa cum nu ați mai văzut-o! Imagini în premieră din cabina să de la emisiunea Casa iubirii! „Vreau să-mi schimb decorul aici!”

Autor: Ana Filip
Actualizat: 11 feb 2023, 18:23
video Foto(4)

Andreea Mantea, surprinsă la cabina de machiaj de la emisiunea Casă iubirii! Iată ce dezvăluiri inedite a făcut îndrăgită prezentatoare despre noii concurenți ai sezonului 2! „Cred că au venit prea mulți cu inima rănită!”

Andreea Mantea a fost luată prin surprindere de reporterul emisiunii Teo Show, Alex Dobreanu, chiar la cabina ei de la Casa iubirii. Vedetă a mărturisit că se află la cabina deoarece are de gând să recurgă la multe schimbări ale decorului, care va arată uluitor în scurt timp și îi va aduce multă relaxare și bună dispoziție înainte de începerea filmărilor.

Andreea Mantea, așa cum nu ați mai văzut-o! Imagini în premieră din cabina să de la emisiunea Casa iubirii

Andreea Mantea a mărturisit că locul în care se pregătește înainte de intră pe platourile de filmare, cabina de la Casa iubirii, reprezintă un spațiu extrem de important și trebuie să arate după bunul ei plac, pentru a-i genera o stare interioară de bine și de relaxare înainte de multe ore de filmări.

Cu ocazia noului sezon Casa iubirii, Andreea Mantea s-a gândit că trebuie să facă și ea câteva schimbări la cabina ei de machiaj.

Așa că înainte și după filmări, frumoasă prezentatoare renunță la tot ceea ce nu îi folosește în cabina de la emisiune pentru a fi în cea mai bună dispoziție când își urmărește pas cu pas concurenții.

„Vreau să-mi schimb decorul aici! Am observat că sunt foarte rigide canapelele”, a spus Andreea Mantea.

Odată ce s-a pornit nimeni și nimic nu o mai poate opri pe Andreea Mantea și vrea să își schimbe tot în cabina ei, locul în care se pregătește pentru filmările reality-show-ului fenomen, Casă iubirii.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Îmi plac foarte mult, dar schimbăm! Uite aici de exemplu a desenat David cu fardurile mele! Și acasă la fel zic, lasă că fac, lasă că fac!(...)

Vreau să schimb canapelele! Cum adică dacă am dat comandă? Au și venit! Aici vreau să fac un tablou mare, mare cu licheni! Și scriem love! Iar aici fac o camera de așteptare! Să nu între așa toată lumea la canapelele noi! Și abia aștept să schimb draperiile!”, a spus Andreea Mantea.

Întrebată ce părere are despre noii concurenți de la Casa iubirii, din sezonul al doilea, Andreea Mantea a mărturisit că i-a îndrăgit foarte mult, însă crede că mulți dintre ei au venit cu inimile frânte și încă nevindecate după relațiile anterioare.

„Mi-e drag de ei! Cred că au venit prea mulți cu inima rănită! Avem vreo doi, trei, patru, care încă suferă, băieți, iar la fete două parcă erau, dar acum gata, s-au lecuit! Și mie mi-a drag de oamenii ăștia care se vindecă!”, a dezvăluit Andreea Mantea.

Citește și: Ies la iveală detalii șocante despre Natalia! Andreea Mantea vrea să facă lumină! „Am făcut conexiunea ca să vorbim cu toții despre acel mesaj!” Aflați ce se va întâmpla, sâmbătă, 11 februarie, în Casa iubirii, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D!

Citește și: Andreea Mantea, dezvăluiri în exclusivitate despre cel de-al doilea sezon al emisiunii „Casa Iubirii”: „Eu îi văd pe toți cuplați între ei, eu văd șapte cupluri acum”