Momente dureroase pentru Nona! Patricia îl alege pe Patrick pentru primul dans în Casa iubirii! Iată ce reacții s-au stârnit! „Ți-e frică de Nona?”

Autor: Ana Filip
Actualizat: 20 feb 2023, 20:05

Lovitură teribilă pentru Nona! Patricia l-a chemat pe Patrick în casa fetelor pentru primul dans! Iată ce s-a întâmplat în timpul dansului! „Îmi place de Patrick, dansează cu altele și o pupă pe Nona!”

Cel de-al doilea sezon al emisiunii Casa iubirii  surprinde in continuare cu noi momente de senzație și răsturnări uluitoare de situație prin care trec în fiecare ediție concurenții dornici să își caute jumătatea. În cea mai recentă Gală, Andreea Mantea a anunțat că nu va pleca nimeni acasă ci vor continuă în aceeași formulă și în săptămâna următoare, însă această bucurie a fost umbrită de hotărârea neașteptată luată de Patrick și Nona, care au pus punct relației lor, după ce concurentul a recunoscut că nu poate să treacă peste anumite gesturi ale partenerei sale față de Ionuț.

În prima ediție a acestei săptămâni, Nona a primit încă o lovitură din partea lui Patrick, în clipa în care a acceptat invitația Patriciei de a dansa împreună în casa fetelor.

Momente dureroase pentru Nona! Patricia îl alege pentru primul dans în Casa iubirii, pe Patrick

În ediția de astăzi a emisiunii Casa iubirii, Andreea Mantea a întrebat-o pe Patricia, nouă concurență care a intrat recent în cadrul show-ului cine este băiatul alături de care și-ar dori să danseze, iar tânăra a răspuns fără să stea pe gânduri că i-ar plăcea să danseze

cu Patrick, despre care a afirmat că îl place încă de când a venit. După ce Nona și Patrick și-au spus adio în cea mai recentă Gală, Patricia a sperat că astfel va avea o șansă de a-l cuceri pe tânărul rămas din nou singur.

Astăzi, Patricia și-a văzut visul aproape îndeplinit în clipă în care Patrick a acceptat să vină în casă fetelor, la invitația Patriciei pentru a dansa împreună.

Vizibil dezamăgită și afectată de reacția fostului ei partener, Nona a privit cu inima îndurerată dansul celor doi și a încercat pe cât posibil să își stăpânească lacrimile și gelozia.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

În timpul dansului lor, Patrick a întrebat-o pe Patricia dacă îi este teamă de posibilele reacții aprige ale Nonei la adresa ei, iar tânăra a mărturisit că la început i-a fost frică de ea însă acum nu se mai teme de nimeni și are de gând să lupte pentru ceea ce își dorește. La un moment dat însă, Patrick i-a mărturisit verde în față Patriciei faptul că o simpatizează, însă de la simpatie până la plăcere este cale lungă.

Tânăra s-a întristat să afle că Patrick nu o place și i-a spus că ii pare rău că s-a înșelat în privința lui.

Citește și: Nona face declarații amețitoare de față cu Patrick! Concurenta recunoaște că s-a jucat cu Ionuț: „Tu ai venit să vorbești, nu eu te-am căutat”

Citește și: Robert, pus la zid în Casa iubirii! Andrei a lansat replici acide la adresa colegului său! Iată de la ce anume a plecat cearta lor aprigă! „M-a acuzat de ceva ce nu-i adevărat!”