Imagini sfâșietoare în Turcia. Un tată își ține de mâna fiica de 15 ani ucisă în cutremurul care a devastat ţara

Autor: Alina Petre
Actualizat: 07 nov 2023, 05:15

Un tată își ține de mâna fiica de 15 ani ucisă în cutremurul care a devastat ţara

Sursa: observatornews.ro

Un tată îşi ţine de mână fiica moartă, prinsă în pat sub dărâmături după cutremurele din Turcia.

Imagini sfâșietoare în Turcia, după cutremurele care au devastat ţara. Un tată a fost surprins în timp ce îşi ţine de mână fiica moartă, prinsă în pat sub dărâmături. 

Citește și: Live cutremur Turcia și Siria: Turcia a fost lovită de un cutremur de 5,7, în urmă cu puțin timp

Un tată își ține de mâna fiica de 15 ani ucisă în cutremurul care a devastat ţara

Situația în Turcia este din ce în ce mai dramatică. Cel mai recent bilanţ arată că sunt 3549 de morţi şi 22.168 de răniţi doar în Turcia în timp ce 53.317 salvatori sunt mobilizaţi în zonele afectate.

Preşedintele Erdogan a decretat stare de urgenţă pentru 3 luni, iar OMS estimează că vieţile a 23 de milioane de oameni ar putea fi afectate de valul de seisme care a lovit regiunea.

O fotografie cu un tată care își ține de mâna fiica moartă şi prinsă sub straturile de moloz a devenit virală pe internet. Imaginea a fost surprinsă de un fotograf de la AFP, în orașul turc Kahramanmaraş.  

În aceste momente, tragediile sunt întâlnite la tot pasul în zonele afectate de cutremurele devastatoare din Turcia și Siria.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Un tată încearcă șă-și scoată fetița de sub dărâmături: „Nu te speria, tata este aici”

Un alt tată a fost surprins în timp ce sapă cu mâinile goale prin moloz pentru a-și scoate fetița de sub dărâmături.

„Nu te speria, tata este aici” sunt cuvintele pe care bărbatul i le transmite fetiței sale, care este în stare de șoc.

Operațiune de salvare este contracronometru, iar salvatorii se străduiesc să scoată oamenii prinși sub dărâmăturile clădirilor prăbușite în urma cutremurelor. Mii de clădiri s-au dărâmat, în urma seisemlor. Spitale și școli au fost distruse.

Zeci de mii de persoane au fost rănite sau au rămas fără adăpost în mai multe orașe din Turcia și Siria. 

Cutremurul cu magnitudinea 7,8 a fost urmat de peste 285 de replici, a anunțat Autoritatea de Management al Dezastrelor și Situațiilor de Urgență (AFAD) din Turcia.

Citește și: Momentul cutremurului devastator din Turcia, surprins de camerele de supraveghere. Mii de persoane au murit sub dărâmături VIDEO

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!