IMAGINI inedite cu procedura prin care sunt prinsi traficantii de droguri VIDEO

IMAGINI inedite cu procedura prin care sunt prinsi traficantii de droguri VIDEO

Pana cand politistii de la Antidrog sa poata spune ca au pus mana pe un traficant trec saptamani, luni, chiar ani.

 Faptele trebuie probate ca la carte. Traficantii au multi bani si avocati priceputi sa faca din negru-alb. Asa ca in retea trebuie infiltrati agenti sub acoperire care sa cumpere narcotice. Telefoanele si deplasarile suspectilor trebuie supravegheate 24 de ore din 24.

Nu e intotdeauna usor sa bagi un infractor versat dupa gratii.In cazul lui Adi, trei ani s-au chinuit ofiterii antidrog sa-i probeze faptele.

Adi nu vorbeste de doua ori pe acelasi numar de telefon, iar inainte de a incheia o tranzactie, isi ia zeci de precautii. Ca sa ajunga la o intalnire, Adi schimba mai multe taxiuri. Nimeni nu stie locul exact al tranzactiei. Nici macar colaboratorii sai apropiati. Locul de intalnire se schimba de la un minut la altul. Ofiterilor nu le ramane decat sa-l urmareasca de la distanta. Zi si noapte!

Incet, incet, ofiterii reusesc sa descopere intreaga panza de paianjen pe care si-o crease Adi. Traficantul este liderul unei intregi retele. Personal lucreaza cu sase dealeri. Acestia au insa, la randul lor, mai multi subalterni care se ocupa de vanzarea narcoticelor pe strada.

Imaginile pe care le vedeti sunt surprinse in timpul uneia din ultimele misiunii de supraveghere operativa. Intalnirile cu dealerii au loc seara tarziu chiar pe strada, in locuri intens circulate, astfel incat sa nu bata la ochi.

Doua zile mai tarziu, politistii afla ca traficantul urmeaza sa incheie o noua tranzactie. Au deja un om infiltrat in retea, telefoanele suspectului sunt ascultate, iar el este filat continuu. Probele se aduna la dosar cu fiecare minut care trece.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate