Imagini incendiare: Ligi si Catalin, prinsi in pat impreuna! Cine i-a vazut pe cei doi concurenti Puterea dragostei

Author: L.S.
Actualizat: 17 mar 2020, 12:37

Sa fie oare o noua iubire pasionala la orizont in casa dragostei? Cum au fost vazuti si filmati Catalin si Ligi de la Puterea dragostei

Imagini incendiare au iesit la iveala la Puterea dragostei. Ligi si Catalin au fost filmati in ipostaze intime, iar cineva din casa dragostei i-a vazut impreuna in afara emisiunii. Se vorbeste chiar si ca cei doi concurenti ar fi fost prinsi impreuna in pat.

Interesant este ca niciunul dintre cei doi nu neaga ce se spune despre ei, ba chiar spun ca este normal.

" Unei femei ii sta bine langa un barbat, nu?", spune Ligi." Mai fratilor, este vorba despre un dans!", a spus Catalin, rosu la fata si usor intimidat la vederea imaginilor care s-au difuzat in casa dragostei.

" Ce cautai mai in pat cu ea? Ati inchis si becul!", a spus Andreea Oprica." Afara m-am intalnit intamplator cu

ea!"
, schimba subiectul Catalin.

Citește și: „Am trăit degeaba” Gina Matache, mesaj tranșant. Nu a mai putut suporta

Citeste si: Denisa, replica emotionanta pentru Iancu Sterp, dupa ce acesta a spus la "Survivor Romania" ca se teme ca iubita lui sa nu-l uite! "Iubita mea imi lipseste cel mai mult! Poate o gasesc cu altul cand ajung acasa!"

Dar iata imaginile incendiare in care cei doi sunt impreuna, intr-un club, dansand lasciv. Reactia concurentilor care vad filmarea spune tot:

Mesaje de 1 martie. Care sunt cele mai frumoase urări pe care le poți trimite de Mărțișor:

Citeste si: Oprica e in lacrimi! Incredibil: ce cuvinte si-au spus Pirui si Oprica dupa ce s-au batut

Citeste si: O noua concurenta a intrat in casa dragostei. Ce baiat a pus ochii pe Ramona si pentru cine a venit ea la Puterea dragostei

Citeste si: Ce face Denisa, iubita lui Iancu Sterp, de cand el a plecat la "Survivor Romania"! Iata cum a fost surprinsa tanara! Unde se afla acum!

 


Tensiunile au atins cote maxime în Casa iubirii! Bianca i-a declarat război lui Robert și a lansat replici acide la adresa lui! „Mi-a plăcut la început! Dar când l-am cunoscut nu mi-a mai plăcut, că nu e doar un ambalaj!” Iată cum a reacționat Mihaela, care abia și-a stăpânit lacrimile, mascându-le cu un zâmbet fals!