Imagini exclusive din noua vilă în care s-a mutat Simina Loica cu băiețelul ei: "Nu mă poate da nimeni afară, aici sunt în siguranță!"

,
Simina Loica s-a mutat in casa noua

Simina Loica a aratat vila in care s-a mutat

[Sursa foto: Captură YouTube]

Simina Loica si-a prezentat noua vila in care locuieste alaturi de fiul ei, Dominic si de noul ei iubit, Bobicioiu.


In articol:

Frumoasa bruneta împreună cu iubitul și părinții ei s-au mutat în casa noua, mai exact o frumoasa vila cu mansarda. Simina a deschis ușa casei în premiera pentru Online Story și a făcut turul locuinței, iar de departe cea mai impresionanta camera este cea a a lui Dominic unde sălășluiesc zeci de mașini și mașinuțe de parca ar fi un adevărat parc auto.

Mai mull, cel responsabil cu joaca pare a fi Bobicioiu care de cate ori micuțul are nevoie de el, noul iubit al Siminei este acolo pentru a-l ajuta.

Cum arata vila in care s-a mutat Simina Loica cu fiul ei

"Mai avem multa treaba. Eu am dormit o singura noapte sau doua. Este casa părinților mei. E mai ok să stau la ei decât în chirie. Și nu mă poate da nimeni afara, aici sunt în siguranță mereu. Nu prea am apucat să facem multe. Încă nu am un loc al meu, nici nu stiu unde o să dorm. Nu stiu unde să stam exact. E multa treaba, avem parterul care e făcut până să stam anul viitor. Mai e mansarda. O să fie camera lui singura și o baie, atât. Mie mi-a plăcut mereu să am cu cine povesti decât să stau singura așa.

Eu vreau să am anturaj, mulți prieteni. Avem living-ul, i-am luat lui Dominic un ring unde poate să se antreneze. I-am zis să nu bata copii.

Cum arata vila in care s-a mutat Simina Loica

Ce spune Simina Loica despre noua vila in care s-a mutat

[Sursa foto: Captură YouTube]

Ce cadou i-a facut Bobicioiu fiului Siminei Loica

Scara duce la mansarda. Șoricelul este prietenul lui Domi, e de la Bobi. Verișoar lui Domi are și ea unul. Am vrut ceva să se joace cu el, să se uite de la adistanta, să fie mic, să nu facă multa mizerie. Pe mine mă enervează multa mobila. Bucătăria nu este gata. Putem să facem mâncare, să gătim. Avem un frigider, tati gătește, a făcut paste. El face mâncare foarte buna.  

Un detaliu a atras atenția celor care au privit imaginile din noua casa a Siminei și anume faptul că bruneta a păstrat pe frigider o imagine cu mana ei și a fostului soț, Zănoagă, tinandu-l pe Dominic atunci când avea câteva zile: "Este singura poza pe care am păstrat-o cu Alex. Nu le-am aruncat, dar nu cred că îl încântă că am eu poze cu el," a devaluit Simina. 

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Mentor sau ”șarpe” pentru Animal X? Laurențiu Duță a dat cărțile pe față. Ce a însemnat, de fapt, pentru el trupa

BOR se delimitează de deputatul suspectat de sex cu minori: Aurel Bălășoiu a fost exclus din adunarea eparhială a Arhiepiscopiei Argeșului și Muscelului

Regina NU a murit la ora anunțată de Palatul Buckingham! De ce nu s-a anunțat decesul la timp

Umbla încălțat cu o pereche de pantofi găuriți în talpă, din care îi ieșeau șosetele pline de pământ, însă mereu a susținut că nu-l interesează banii, în ciuda nevoilor sale....

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies