IMAGINI de necrezut! Un sofer a parcat fix pe mijlocul liniei de tramvai

UN tramvai numit dorinta si un sofer incurca lume..ASsa s ar putea descrie pe scurt haosul creat dis de dimineata in cenrtul Ploiestiului.

Zeci de oameni s au trezit prizonieri in tramvaie dupa ce un sofer a blocat traficul. Nici politistii nu au avut ce face, s au uitat lung si au asteMult prea grabit se pare, soferul si a parcat masina la un pas de calea de rulare , asa ca in mai bine de o ora tramvaiele au fost oprite spre disperarea oamenilor care ar fi trebuit sa fie oriunde in alta parte dar nu in tramvai.

Intr-un final in scena intra si soferul buclucas! A avut noroc ca l-au asteptat politistii, altfel cine stie cum s-ar fi terminat povestea.
Cand a vazut cata lume il asteapta, soferul a incercat sa se scuze . Ar fi avut nevoie urgenta la medic asa ca a parcat unde a putut incurca traficul si nu si a dat seama ca incurca traficul. Daca soferul s-a ales cu amenda si puncte penalizare, calatorii nici ei nu au scapat ieftin. Fie au intarziat la serviciu , fie au pierdut legaturile cu microbuzele.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate