Imagini cutremuratoare! Sute de bolnavi si batrani s-au calcat in picoare pentru ajutoarele de la Uniunea Europeana

Sute de bolnavi si batrani s-au calcat in picoare ij fata unei scoli din sectorul 5, pentru cateva kilograme de faina si zahar, ajutoarele primite de la Uniunea Europeana.

Au ajuns la capatul puterilor si al rabdarii! Batranii din sectorul 5 al Capitalei s-au rugat cu ochii in lacrimi de reprezentantii Primariei sa-i lase macar in curtea in care se imparteau ajutoarele. Oamenii s-au plans ca o duc mai rau decat pe vremea comunismului, cand trebuiau sa se trezeasca cu noaptea in cap ca sa prinda rand la cozile interminabile.

Priviti-l pe batranelul din imagini! Spune ca abia ii mai ajung banii de paine. S-a trezit dis de dimineata in speranta ca pana la sfarsitul zilei va reusi sa-si duca ajutoarele acasa. Stie ca fara ele nu va reusi sa mai iasa din iarna. In zadar, insa! I s-a spus ca nu poate intra nici macar in curte.

Oamenii se plang ca politistii care ar fi trebuit sa mentina orodinea publica i-ar fi agresat. Ba, mai mult de atat, ar fi folosit chiar si gaze lacrimogene. Reprezentantii primariei neaga orice fel de incident violent si sustin ca au luat masuri pentru prevenirea lor. Cozile umilintei nu sunt nici pe departe la final! Din cele 5000 de persoane inscrise pe liste, doar 25 % au reusit sa isi ia alimentele.

##VIDEO82088##

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate