„Îi bârfești pe toți pe la colțuri, îi minți pe toți” Spiritele se încing în episodul 14 la Insula de 1 milion! Ce vedem duminică, de la 21:00, la Kanal D

Author: Laura Macovei

„Îi bârfești pe toți pe la colțuri, îi minți pe toți” Spiritele se încing în episodul 14 la Insula de 1 milion! Ce vedem duminică, de la 21:00, la Kanal D

Sursa: Kanal D

Spiritele se încing într-un nou episod al show-ului de aventură „Insula de 1 milion”. Acuzații dure se fac în rândul concurenților, iar Mihai este în pericol de eliminare.

Mihai a pierdut în urma probei cu adversarii săi, Szilard, Denis și Liviu. Acesta a avut 24 de ore la dispoziție să facă rost de o brățară, iar duminică vom afla dacă este un concurent dispus să îl salveze.

Ce vedem duminică, de la 21:00, la Kanal D, într-un nou episod la „Insula de 1 milion”

Mihai își dorește să rămână în continuare în competiție și este dispus să lupte până la capăt.

Cu toate acestea, acum este în pericol de eliminare, iar singura salvare este unul din concurenți, oricine ar fi dispus să îi cedeze propria brățară.

Citește și: Isabela și Adina, reglare de conturi în Arena la "Insula de 1 milion": “Arma mea e creierul!”

Vreau să rămân în jocul ăsta, vreau să rămân pentru mine și pentru niște oameni.

Nu știu dacă vă aduceți aminte, dar am zis că eu lupt pentru alte persoane,”
a mărturisit Mihai, aflat în pericol de eliminare.

Mihai, acuzații grave în rândul concurenților

Aflat în pericol de eliminare, Mihai face acuzații grave la adresa unei concurente. Acesta o acuză de bârfă și minciună. 

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Mihai: Îi bârfești pe toți pe la colțuri, îi minți pe toți. Un sportiv nu înseamnă numai medalii și rezultate. Înseamnă să ai caracter, să fii onest.

Citește și: Filip, recent eliminat de la "Insula de 1 milion", verdict despre Sorin, concurentul care aruncă în aer tabăra Nordicilor: “Acesta este adevarul…”

În ceea ce privește următoarea probă, Cosmin Cernat o anunță ca fiind extrem de dificilă. Cine va fi ales de ruletă, dar și cine se va duela, aflați în episodul de duminică. 

Cosmin Cernat: Proba extrem de dificilă, doamne, ce nebunie.

Insula de 1 milion continuă în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 21:00 și luni, de la ora 20:00, doar la Kanal D.

Pe cine acuză Mihai că a bârfit, vedeți în următorul videoclip: