Filip, recent eliminat de la "Insula de 1 milion", verdict despre Sorin, concurentul care aruncă în aer tabăra Nordicilor: “Acesta este adevarul…”

Author: Diana Tilă

Filip, concurentul care a părăsit recent "Insula de 1 milion", a fost prezent astăzi în platoul Știrilor Kanal D, alături de soția sa,  pentru a împărtăși telespectatorilor detalii din experiența trăită în mijlocul jungle dominicane.

Condițiile dificile, diversitatea caracterelor din cele trei tabere de pe insula generează uneori conflicte greu de gestionat de cei implicați.

Citește și: Cad măștile pe “Insula de 1 milion”- Sorin, atac la persoană: “Eu sunt o persoană rea"

Filip, recent eliminat de la "Insula de 1 milion", verdict despre Sorin

Fostul concurent considera că  "măștile încep să cadă și lumea începe să își arate adevăratul caracter", referindu-se și la Sorin din tabăra Nordicilor, cel care se afla în "război" cu propria tabăra, după

ce a decis să lupte pe cont propriu.

L-a descris pe Sorin ca fiind, înainte de toate," egoist". "Ca și Szilard, ar face orice ca să ajungă în finala. Indiferent de situație, ar călca pe cadavre pentru a ajunge în finala acestui emisiuni. Acesta este adevărul", a spus Filip în cadrul Știrilor Kanal D.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Fostul concurent din tabăra Sudicilor a mărturisit că, deși nu regretă decizia de a da brățara Nicoletei, din tabăra Nordicilor, s-a bucurat de experiența din Republica Dominicană și s-a descoperit pe sine și lucrurile cu adevărat importante din viața sa. A legat prietenii trainice cu Florica, Micuțu, Armin Nicoară și Jaguaru, însă dorul de casă a fost mai puternic.

Alături de el în platou a fost și soția sa, Simona Mărgăian, cea care a trăit de acasă emoții la fel de intense, din faţa micului ecran.

Aceasta a împărtășit că singurul sfat pe care i l-a dat lui Filip când acesta a plecat spre Republica Dominicană a fost acela de a-și păstra calmul, indiferent de situație.

Citește și: Filip, dezvăluiri tulburătoare din viața lui: „Am avut o viață foarte periculoasă”. Acesta povestește detalii neștiute după ce a părăsit „Insula de 1 milion”

Sâmbăta aceasta, Jocurile pe insula de 1 milion le face Szilard, iar Isabela este în pericol de eliminare.

Ce se va întâmplă mai departe pe "Insula de 1 milion", puteți afla mâine seară, de la 21:00 , urmărind o nouă ediție a reality show-ului prezentat de Cosmin Cernat la Kanal D.