Hulita de mama, a ales sa isi creasca copilul asa cum ea nu a avut parte! VIDEO

Roxana este un copil nedorit de mama, care s-a luptat singura cu greutatile vietii, insa nimic nu i-a stat in cale atunci cand a intalnit marea dragoste si a hotarat sa aiba un copil.

psihoterapeutul Luiza Udrea intra in mijlocul familiei Bunbu din Hunedoara si face tot posibilul pentru ca Roxana, care a ramas insarcinata la doar 17 ani, sa se impace cu ea insasi si cu cea care i-a dat viata si sa poata intra nestingherita in rolul de mama.

Roxana nu a fost niciodata un copil fericit, a crescut alaturi de mama sa, Gabriela, insa niciodata nu a simtit cu adevarat dragostea parinteasca, desi mama este convinsa ca a sacrificat totul pentru fiica ei.

Ani la rand de la despartirea parintilor ei, Roxana a trait cu un acut sentiment de vinovatie , alimentat de chiar propria-i mama care a ajuns sa-i spuna ca si-ar fi dorit ca Roxana sa nu se fi nascut.

La 14 ani, Roxana s-a indragostit de Claudiu si vidul de afectiune a disparut ca prin minune. Cei doi tineri au devenit de nedespartit , dar Gabriela a descoperit relatia si i-a interzis fiicei sale sa se mai intalneasca cu iubitul ei. Motivele: Claudiu e de etnie roma, are o familie prea numeroasa pentru care a muncit de mic copil, fiind nevoit sa renunte la scoala inca din clasa a 4-a.

Incercarile Gabrielei de a rupe relatia celor doi i-a legat pe acestia si mai mult unul de celalalt, iar la 17 ani Roxana a ramas insarcinata. Aparitia sarcinii a adancit si mai mult problemele dintre Roxana si mama ei, intalnirile lor fiind presarate de reprosuri si vorbe grele. In pragul nasterii, Roxana e nevoita sa lupte cu hotararea mamei de a o scoate afara din casa pentru ca, spune mama, nu mai are inima si nervi pentru un copil mic, iar Roxana trebuie sa plateasca pentru greselile facute.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies