Horoscopul femeilor puternice pentru VARA 2019! Zodiile feminine care au lumea la picioare şi sunt protejate de divinitate

Horoscopul femeilor puternice pentru VARA 2019! Zodiile feminine care au lumea la picioare şi sunt protejate de divinitate


In articol:

Horoscopul femeilor puternice pentru VARA 2019!

Balanta

Relaţiile sentimentale sunt răscolite în prima parte a săptămânii. De la felul în care gândeşti, te exprimi, te manifeşti faţă de cei dragi, aceştia te pot interpreta greşit şi de aici se poate declanşa un şir lung de situaţii neplăcute. Este nevoie de prudenţă, răbdare, toleranţă. Ascultă ceea ce au de zis ceilalţi şi ţine cont de nevoile şi doleanţele lor. De mare folos ţi-ar fi o excursie în natură sau nişte activităţi specifice unui hobby. Detaşează-te de neplăcerile cotidiene şi priveşte partea plină a paharului vieţii tale. La serviciu vei avea multe de făcut şi în regim urgent. Concentrează-te pe priorităţi şi evită discuţiile contradictorii cu şefii sau colegii.

Citeste si: Mariana Cojocaru, horoscop special până la Sânziene! Karma plătește polițe până pe 24 iunie. Începe perioada de transformare a zodiilor - previziuni complete pentru kfetele.ro

Scorpion

Segmentul domestic îţi ocupă o bună parte din această săptămână. Treburile gospodăreşti le vei putea desfăşura mai uşor alături de membrii familiei. Discuţiile aprinse vor fi fi frecvente pe teme casnice, însă cu atenţie vei reuşi să aplanezi orice diferend. De la bani iarăşi pot apărea neplăceri în relaţiile cu ceilalţi. Cheltuielile necesare casei pot depăşi, deocamdată, bugetul disponibil. Rezolvă priorităţile şi trasează un plan viabil de investiţii pentru casă şi familie. A doua parte a săptămânii va evidenţia relaţiile sentimentale. Tumultul emoţional scoate la iveală nemulţumirile acumulate atât în relaţia cu persoana iubită, cât şi în relaţia cu copiii.

Sagetator

Citeste si: TRĂDAREA anului! Acum s-au dat pe față! Gabriela Firea a făcut anunțul oficial - capital.ro

Se conturează multe dialoguri şi călătorii pe distanţe scurte în primele zile ale săptămânii. Persoanele din anturajul apropiat te vor căuta în mod special pentru a le oferi sfaturi şi soluţii pentru situaţiile în care sunt implicaţi. Este bine să fii precaut în vorbe şi gesturi, deoarece unii te pot înţelege greşit. Schimbul de informaţii este benefic pentru toată lumea. Stările tale de spirit sunt oscilante, astfel că îţi va părea dificil uneori să relaţionezi cu alţii sau să te implici în activităţi care presupun efort mental sau fizic concentrat. Alege priorităţile şi evită oamenii care îţi consumă prea mulă energie.

Capricorn

Apar cheltuieli neaşteptate în prima parte a săptămânii. Dificil de înţeles imboldurile care te fac să cumperi rapid diverse. Pe de altă parte este posibil să primeşti bani, salariul, bonusuri materiale dinspre locul de muncă sau cadouri din partea celor dragi. Fii prudent în privinţa banilor şi bunurilor primite cadou, deoarece în spatele acestor gesturi există interese camuflate bine. Undeva, cândva vei fi nevoit să înapoiezi cele primite în această perioadă. A doua parte a săptămânii îţi aduce în preajmă persoanele din anturajul apropiat. Discuţii, întâlniri, călătorii pe distanţe scurte, schimb de informaţii, dar şi multe contradicţii interesante. 

Citeste si: Sunt pe LISTA NEAGRĂ a iubirii. Aceste zodii vor suferi întreaga viaţă

Varsator

Eşti în vervă în această săptămână. Primeşti energie astrală din belşug, astfel încât vei avea senzaţia că poţi schimba multe şi mărunte în viaţa ta. Ar fi bine să priveşti atent la ceea ce se află în preajma ta, la oamenii alături de care eşti implicat în acţiuni diverse. Revizuieşte-ţi planurile personale şi profesionale, gândeşte-te chiar şi la detalii, însă nu forţa nota cu absolut nimic. La momentul potrivit se vor concretiza toate aşa cum îţi doreşti sau cum ai nevoie. În paralel apar chestiuni financiare, de genul cheltuieli cotidiene, discuţii legate de salarizarea de la un loc de muncă sau investiţii pe termen lung. Prudenţă şi fereşte-te de cheltuieli extravagante şi puţin gândite!

Pesti

Ai nevoie de introspecţie, de singurătate şi detaşare de tumultul cotidian în prima parte a săptămânii. Se pot accentua diverse afecţiuni ale sistemului circulator şi ale picioarelor. Îngrijeşte-te corespunzător, fereşte-te de excese şi de dialoguri contradictorii! Prin metoda mai puţin obişnuite vei afla multe informaţii utile. În a doua parte a săptămânii te vei simţi mult mai bine, însă nu forţa nota. Întreaga perioadă analizată te predispune la vulnerabilităţi fizice şi mentale, deci fii prudent. Îţi sunt potrivite acţiunile uşoare, plăcute, compania celor dragi şi de încredere, plimbările în aer liber şi pe malul unei ape.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies