Horoscop zilnic luni, 19 septembrie 2022: Mercur Retrograd distruge echilibrul și armonia! Zodiile profund impactate, la început de săptămână

,
horoscop luni

Horoscop luni 19 septembrie 2022. Zodiile afectate de Mercur Retrograd

[Sursa foto: Photo Collage]

Descoperă horoscopul zilei de luni, 19 septembrie 2022 și află care sunt zodiile asupra cărora Mercur Retrograd va avea un impact profund! Neînțelegerile vor distruge armonia Balanțelor!

Horoscopul zilei

de luni, 19 septembrie 2022, oferă câteva descrieri generale. Potrivit previziunilor astrale, retrogradarea Planetei Mercur, care a început pe data de 9 septembrie 2022 va impacta profund anumiți nativi ai zodiacului la început de săptămână.

Balanțele se vor afla printre zodiile al căror echilibru va fi tulburat de acest fenomen, care va dura până în luna octombrie. Tensiunile vor atinge cote maxime, iar armonia din viețile anumitor zodii se va duce de râpă.

Sfatul astrologilor pentru ziua de luni este să încercați să vă dezvoltați abilitățile de comunicare! Exprimați-vă clar și direct, fără a lăsa loc de interpretare!

Află horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. 

Citeste si: Horoscop chinezesc luni, 19 septembrie 2022: Zodiile care află adevăruri dureroase! Ele varsă lacrimi amare la început de săptămână

Horoscop zilnic luni, 19 septembrie 2022- Zodia Berbec 

O persoană din trecut s-ar putea să aducă nativilor din zodia Berbec o veste proastă luni, 19 septembrie 2022. Nu luați de bun tot ce aflați și faceți cercetări pe cont propriu, vă sfătuiesc astrologii! Cineva vrea să obțină de la voi o sumă nejustificată de bani.

Horoscop zilnic luni, 19 septembrie 2022- Zodia Taur 

Horoscopul zilnic luni, 19 septembrie 2022, dezvăluie previziuni astrale pentru nativii din zodia Taur care duc o luptă interioară. ”Ce sunt? Ce reprezint? Încotro mă îndrept?„  acestea sunt întrebări care vor măcina luni sufletele Taurilor. Din păcate, Mercur Retrograd nu va face decât să amplifice zbuciumul acestor nativi și să scoată la suprafață traume vechi. 

Horoscop zilnic luni, 19 septembrie 2022- Zodia Gemeni 

Nativii din zodia Gemeni vor simți luni că sunt nedreptățiți în ceea ce privește o chestiune financiară sau o moștenire de familie. Nu veți obține partea care vi se cuvine, iar asta va crea o stare de tensiune! Spuneți clar și direct ceea ce vă deranjează, în caz contrar riscați să rupeți definitiv o relație! 

Horoscop zilnic luni, 19 septembrie 2022- Zodia Rac 

Nu puneți atâta presiune pe voi, acesta este sfatul astrologilor pentru nativii din zodia Rac care nu vor avea un început de săptămâna așa cum și-ar fi imaginat! O serie de eșecuri pare că-i urmărește pe acești nativi ai zodiacului, care au mare nevoie de o pauză! 

Horoscopul zilei de luni, 19 septembrie 2022, oferă sfaturi pentru toate zodiile 

horoscop luni

Horoscop luni. Mercur Retrograd afectează echilibrul Balanțelor

[Sursa foto: Pixabay]

Citeste si: Horoscop lunar septembrie 2022. Multe dezamăgiri pentru aceste zodii la început de toamnă. Ce nativi vor avea succes în plan profesional

Horoscop zilnic luni, 19 septembrie 2022- Zodia Leu 

Ziua de luni le va oferi nativilor din zodia Leu oportunitatea de a afla adevăratele intenții ale celor care îi înconjoară. Sfatul astrologilor este să acordați mai multă atenție la ceea ce se întâmplă și să nu luați de bun tot ceea ce vă spun ceilalți! În caz contrar, riscați să simțiți gustul amar al trădării! 

Horoscop zilnic luni, 19 septembrie 2022- Zodia Fecioară 

Stresul și presiunea din ultima vreme își vor pune luni amprenta asupra stării emoționale a nativilor din zodia Fecioară. Sfatul astrologilor este să vă acordați un răgaz, aveți nevoie și de momente de relaxare nu doar de muncă asiduă. 

Horoscop zilnic luni, 19 septembrie 2022- Zodia Balanță 

Pe măsură ce planeta Mercur retrogradează, tensiunile nu vor întârzia să apară pe Casa a VII-A astrologică și anume Casa relațiilor și a parteneriatelor. Balanțele vor fi forțate să acorde o atenție sporită persoanelor cu care își împart viața, iar ceea ce vor descoperi le va distruge echilibrul și armonia. Luni, acești nativi vor simți gustul amar al trădării! 

Horoscop zilnic luni, 19 septembrie 2022- Zodia Scorpion 

Potrivit previziunilor astrale oferite de horoscop zilnic luni, ziua de 19 septembrie va produce o adevărată furtună în sufletele nativilor din zodia Scorpion. Prinși între trecut și prezent, acești nativi nu se pot hotărî pe ce drum să o apuce. Sfatul astrologilor este să cântăriți bine și să luați o decizie! Doar așa veți reuși să scăpați de îndoiala care vă macină sufletul. 

Horoscop zilnic luni, 19 septembrie 2022- Zodia Săgetător 

Ziua de luni va aduce o stare de tensiune în cuplul nativilor din zodia Săgetător și chiar dacă motivele tensiunii nu sunt unele foarte serioase, se pare că nu reușiți să găsiți un echilibru între voi și partener. Sfatul astrologilor este să încercați să ieșiți din rutină, o ieșire în doi la restaurantul preferat sau chiar o plimbare pot face minuni. 

Horoscop zilnic luni, 19 septembrie 2022- Zodia Capricorn 

Luni îi va aduce pe nativii din zodia Capricorn într-un impas emoțional, vor fi nevoiți să aleagă între ceea ce este corect și ceea ce le-ar putea aduce lor beneficii. Se va ivi o situație din care ați putea avea de câștigat, dar asta va presupune să vă încălcați anumite principii morale. Cântăriți bine decizia, să nu aveți remușcări apoi! 

Citeste si: Horoscop Echinocțiu de Toamnă 2022: Zodiile care primesc puteri nebănuite! Toamna astronomică aduce magia în viața Scorpionilor

Horoscop zilnic luni, 19 septembrie 2022- Zodia Vărsător 

O minciună spusă de nativii din zodia Vărsător va ieși la iveală luni, lucru ce îi va pune pe acești nativi într-o situație extrem de neplăcută. Astrologii vă sfătuiesc să confruntați adevărul și să nu încercați să ieșiți din această situație printr-o nouă minciună. Chiar daca vă va fi greu, rostirea adevărului este cea mai onestă cale de scăpare. 

Horoscop zilnic luni, 19 septembrie 2022- Zodia Pești

Compromisurile pe care le-au făcut în ultima perioadă se vor întoarce ca un bumerang luni împotriva nativilor din zodia Pești care nu vor mai putea să mențină aparentul echilibru din viața lor. Confruntați adevărul, cu cât mai repede cu atât mai bine, este sfatul astrologilor pentru ziua de luni, 19 septembrie 2022! 

Descoperă şi mâine, pe kanald.ro, horoscopul zilnic pentru a vedea ce ți-au rezervat astrele!

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Echinocțiul de Toamnă 2022. Ritualuri pentru sănătate și spor, la început de toamnă astronomică

Gazul azer ia locul gazului rusesc, în Italia

Echinocțiul de Toamnă 2022. Ritualuri pentru sănătate și spor, la început de toamnă astronomică

Horoscop Echinocțiu de Toamnă 2022: Zodiile care primesc puteri nebănuite! Toamna astronomică aduce magia în viața Scorpionilor

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies