Horoscop Echinocțiu de Toamnă 2022: Zodiile care primesc puteri nebănuite! Toamna astronomică aduce magia în viața Scorpionilor

Author: Sara Andreescu
Actualizat: 22 sep 2022, 18:44

Horoscop Echinocțiu de Toamnă 2022. Cum sunt influențate zodiile

Sursa: www.cbc.ca

Horoscop Echinocțiu de Toamnă 2022. Află cum îți influențează viața toamna astronomică și la ce trebuie să se aștepte fiecare semn zodiacal, odată cu instalarea sezonului de toamnă în emisfera nordică.

Data la care pică Echinocțiul de Toamnă 2022,

fenomen care marchează începutul sezonului de toamnă în emisfera nordică, este data de 23 septembrie 2022.

Echinocțiul are loc de două ori pe an. Prima dată este momentul când Soarele traversează ecuatorul ceresc trecând din emisfera cerească sudică în cea nordică, în jurul datei de 21 martie, reprezentând echinocțiul de primăvară în emisfera nordică și echinocțiul de toamnă în cea sudică.

Al doilea echinocțiu al anului este momentul când Soarele traversează ecuatorul ceresc trecând din emisfera cerească nordică în cea sudică, în jurul datei de 23 septembrie, reprezentând echinocțiul de primăvară în emisfera sudică și echinocțiul de toamnă în emisfera nordică.

Punctul de intersecție din acest moment al eclipticii cu ecuatorul ceresc se numește  punctul autumnal

Citeste si: HOROSCOP Lună Nouă în Pești- Luna vindecării autentice! Când are loc și cum influențează Luna Plină în Pești fiecare semn zodiacal

Echinocțiul de toamnă 2022. Horoscop 

Soarele este reprezentat în mitologia greacă ca Apollo, zeul profeției, al tirului cu arcul și al artelor.

Există patru puncte cheie în călătoria lui anuală prin cerul nostru, așa cum este privită din punctul nostru de vedere geocentric, care sunt: echinocțiul de primăvară în martie, solstițiul de vară în iunie, echinocțiul de toamnă în septembrie și solstițiul de iarnă în decembrie.

Echinocțiul de toamnă marchează renașterea, un ciclu care se încheie pentru ca un altul să îi ia locul. Noi oportunități și aventuri se aștern odată cu data de 23 septembrie 2022, iar energia acestui fenomen astronomic va fi resimțită din plin de fiecare nativ al zodiacului.

Horoscop Echinocțiu de Toamnă 2022 – Berbec 

Ai multă putere și influență în acest moment, chiar dacă nu ești conștient de asta! Obstacolele și persoanele despre care crezi că îți stau în cale sunt acolo pentru a te învăța o lecție importantă.

Odată cu venirea toamnei astronomice- Echinocțiul de Toamnă 2022, nativii din zodia Berbec vor reuși să privească lucrurile în ansamblu și vor căpăta o viziune clară asupra a ceea ce trebuie să schimbe și să înlăture din calea lor. Succesul și împlinirea se află la un pas de voi, spun astrologii! 

Horoscop Echinocțiu de Toamnă 2022- Taur 

Odată cu venirea Echinocțiului de Toamnă 2022, planurile și prioritățile Taurilor se vor schimba. Aceștia se vor adapta rapid la noua situație care necesită și o atitudine diferită! Lucrurile pe care nu au reușit să le obțină până acum nu vor mai aduce frustare și suferință în viața acestor nativi care vor realiza că aceste lucruri pur și simplu nu le erau lor menite! O nouă viziune va da un suflu nou acestor nativi, odată cu instalarea toamnei astronomice! 

Horoscop Echinocțiu de Toamnă 2022- Gemeni 

Să continuați relația sau să puneți punct? Să rămâneți pe loc, sau să schimbați locul de muncă? La aceste întrebări care îi macină pe Gemeni, Echinocțiul de Toamnă 2022 va aduce cu claritate răspunsurile necesare. Nu te teme să faci schimbări, meriți toate beneficiile care sunt destinate să vină la tine! 

Horoscop Echinocțiu de Toamnă 2022- Rac 

Echinocțiul de toamnă va oferi Racilor șansa de a obține unele dintre cele mai bune lucruri de până acum. Dacă nu știți deja care sunt acestea, veți afla în curând, spun astrologii! De asemenea, vei descoperi că ceea ce îți dorești cel mai mult în acest moment nu este greu de obținut. Vei realiza ceva magic și minunat!

Horoscop Echinocțiu de Toamnă 2022- Leu 

Nu vă fie teamă să vă exprimați ideile și convingerile, vă sfătuiesc astrologii! Echinocțiul de toamnă vă va întări hotărârea și vă va face să realizați că sunteți pe drumul cel bun, spun astrologii! Sinceritatea voastră îi va inspira și pe cei din jur. 

Horoscop Echinocțiu de Toamnă 2022- Fecioară 

Nu toate mișcările impulsive și necugetate sunt greșite, iar asta vor afla pe pielea lor nativii din zodia Fecioară care, odată cu instalarea toamnei astronomice vor lua o decizie radicală. Chiar dacă la început veți fi neîncrezători și poate chiar temători, timpul vă va demonstra că ați făcut ceea ce trebuia. 

Citeste si: Echinocțiul de toamnă 2021. Tradiții și superstiții de Echinocțiul de toamnă! Ce să faci și să NU faci în această zi!

Horoscop Echinocțiu de Toamnă 2022- Balanță 

Nativii din zodia Balanță se află de prea multă vreme într-o situație cu care nu sunt împăcați și care nu le aduce satisfacție pe niciun plan. Energia Echinocțiului de Toamnă 2022 le va da puterea acestor nativi să pună punct și să o ia de la capăt, fără să le mai pese de prejudecățile și de eventualele răutăți pe care le-ar putea rosti cei din jur!

Horoscop Echinocțiu de Toamnă 2022- Scorpion 

Începutul toamnei astronomice va oferi nativilor din zodia Scorpion puterea de a-și lua soarta în propriile mâini și de a face lucrurile așa cum consideră de cuviință. Ați trăit prea multă vreme în umbra și după regulile unor persoane, iar asta v-a adus multe frustrări și suferință. E vremea să lăsați magia să pătrundă în viața voastră!

Horoscop Echinocțiu de Toamnă 2022- Săgetător 

Deciziile pe care nativii din zodia Săgetător vor avea puterea să le ia începând cu data de 23 septembrie 2022 vor aduce un sentiment de eliberare, iar dezamăgirile și suferința vor deveni de acum o amintire urâtă. Energia acestui fenomen astronomic va aduce modalități de rezolvare chiar și a problemelor care păreau să nu aibă nicio soluție.  

Horoscop Echinocțiu de Toamnă 2022- Capricorn 

Energia Echinocțiului de Toamnă 2022 îi va face pe nativii din zodia Capricorn să se ridice din propria cenușă, mai puternici ca oricând. Acești nativi ai zodiacului vor reuși să se desprindă de traume din trecut și să privească cu încredere spre „luminină„, acolo unde vor găsi puterea să își contureze un viitor mai bun. 

Horoscop Echinocțiu de Toamnă 2022: Zodiile care primesc puteri nebănuite! Toamna astronomică aduce magia în viața Scorpionilor

Horoscop Echinocțiu de Toamnă 2022- Vărsător 

Echinocțiul de toamnă îi va face pe Vărsători să realizeze că unele lucruri trebuie să se termine și că relațiile cu anumite persoane trebuie să ia sfârșit. Experiențele din următoarea perioadă îi vor maturiza pe acești nativi care vor învăța să accepte că, indiferent de câte eforturi depun, unele lucruri pur și simplu nu sunt menite să se întâmple. 

Horoscop Echinocțiu de Toamnă 2022- Pești 

A venit vremea ca nativii din zodia Pești să lase în urma lor acele persoane toxice care le provoacă doar frustrări și suferință. Potrivit previziunilor astrologice, instalarea toamnei astronomice vă va da încredere în propriile forțe, iar instictul vă va ajuta să vedeți adevărate intenții ale celor care vă înconjoară!

Citeste si: Horoscop chinezesc joi, 15 septembrie 2022: Zodiile care înfruntă situații tensionate! Ziua de joi aduce emoții copleșitoare

 


Cookies