HOROSCOP Lună Nouă în Pești - Luna vindecării autentice! Când are loc și cum influențează Luna Plină în Pești fiecare semn zodiacal

Author: Sara Andreescu
Actualizat: 07 sep 2022, 08:22

Când e Lună Nouă în Pești 2022

Sursa: Photo Collage

Când are loc Luna Nouă în Pești, denumită și Luna vindecării autentice și cum influențează acest fenomen fiecare semn zodiacal. Sfatul astrologilor este să ne pregătim pentru un val de emoții puternice!

Când are loc Luna Nouă în Pești, denumită de astrologi și Luna vindecării autentice, luna care te ajută să-ți cureți și să-ți reînnoiești emoțiile.

Luna Nouă sau Luna Plină în Pești oferă capacitatea de a te lăsa dus de val în fantezii și reverie și de a vizualiza tot ce îți dorești să fie în viața ta. 

Citeste si: Horoscop chinezesc săptămâna 5-11 septembrie 2022: Zodiile care vor străluci! Ele se eliberează de tot ce le ține pe loc

Când are loc Luna Nouă în Pești 

Un val de emoții puternice va lovi fiecare semn zodiacal în parte începând cu data de 10 septembrie 2022, atunci când are loc Luna Nouă în Pești, fenomen denumit de astrologi și Luna vindecării autentice.

Peștii îți cer să ai încredere în fluxul vieții, în faptul că totul se întâmplă pentru tine, ca să crești, să evoluezi și să te miști în direcția în care ești menit să mergi.

Luna Nouă în Pești va oferi siguranță fiecărui semn al zodiacului că lucrurile vor merge în direcția corectă chiar dacă asta presupune încheierea anumitor capitole sau ruperea unor relații nepotrivite.

Chiar dacă asta poate provoca durere și regrete, pur și simplu Luna Nouă în Pești îți va oferi certitudinea că faci ceea ce trebuie! Trebuie doar să ai încredere! 

Cum influențează Luna Plină în Pești zodiile 

Luna Plină în Pești sau Luna Nouă în Pești, fenomen astrologic care va avea loc pe data de 10 septembrie 2022 își va pune amprenta asupra fiecărui semn zodiacal atâta vreme cât îți acorzi permisiunea de a face o curățenie emoțională temeinică, de a găsi iertarea și de a-ți privi temerile în ochi. 

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta

Astrologii spun că Luna Nouă în Pești poate fi ca un balsam pentru inima și sufletul fiecărui nativ al zodiacului, deoarece acest fenomen va aduce înțelegeri profunde, treziri și răspunsuri la cele mai dificile întrebări. 

Sub această Lună Plină în Pești, zodiile se vor simți sensibile la emoțiile și nevoile proprii, dar în același timp emoțiile și nevoile celor dragi te vor sensibiliza peste măsură, de aceea astrologii avertizează asupra riscului de a-ți dărui tot timpul și energia altora și de anu lăsa nimic pentru tine! 

Citeste si: Zodiac chinezesc SEPTEMBRIE 2022: Zodiile în viața cărora apare fericirea! Luna Cocoșului are puterea să transforme dorințele în realitate

Ce trebuie să faci când e Lună Nouă în Pești 

Pe data de 10 septembrie, atunci când e Lună Nouă în Pești, astrologii sfătuiesc fiecare semn zodiacal să facă următoarele lucruri pentru a beneficia de energia vindecătoare a acestui fenomen.

Ce trebuie să faci când e Lună Nouă în Pești: 

- când e Lună Nouă în Pești acordă-ți timpul necesar pentru a reflecta asupra anului care aproape a trecut. Fii sincer cu tine și gândește-te la ce poți face pentru a te întoarce/rămâne pe drumul cel bun și pentru a merge înainte cu fruntea sus 

Zodiac Chinezesc: Anul 2023 este Anul Speranței. Zodiile hărăzite cu noroc în Anul Iepurelui de Apă. Vor avea parte de o perioadă magică

- când e Lună Nouă în Pești acordă-ți ție și vieții mai multă încredere. Ești capabil de lucruri mărețe și, dacă urmezi semnele pecare Universul ți le trimite, o să găsești direcția potrivită pentru tine! 

Sursă: „Magia Lunii în Viața ta„, Kirsty Gallagher

 

 


Asiye se află în pericol de moarte atunci când este rănită în confruntarea dintre Tayfun și Omer. Vezi online live episodul 51 al serialului “Totul pentru familia mea”

Episodul 51 al serialului turcesc „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D miercuri, 8 februarie 2023, de la ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.

Cookies