Horoscop chinezesc, luni 16 mai 2022: Luna Sângerie schimbă destinul a trei zodii. Eclipsa de Lună va zgudui echilibrul emoțional al tuturor nativilor din zodiacul chinezesc

,
Horoscop chinezesc luni. Previziuni astrale zodiac chinezesc luni

Horoscop chinezesc luni. Previziuni astrale zodiac chinezesc luni

[Sursa foto: peexl.com]

Descoperă horoscopul chinezesc pentru luni, 16 mai 2022. Află ce îți rezervă astrele. Luna Sângerie și eclipsa de Lună provoacă o energie copleșitoare care va zdruncina echilibrul tuturor nativilor din zodiacul chinezesc.

Horoscopul chinezesc  pentru

luni, 16 mai 2022 oferă câteva previziuni astrologice pentru  zodiacul chinezesc.

Luna Nouă Sângerie va schimba destinul nativilor Dragon, Cocoș și Șarpe. Eclipsa de Lună va aduce o energie copleșitoare, iar tensiunile vor atinge cote maxime.

Sfatul astrologilor pentru ziua de luni este să renunțați la tot ceea ce este toxic și provoacă „întuneric„ în viața voastră și să vă îndreptați către „lumina„ generată de Lună.

Află horoscopul chinezesc pentru zodiile Șobolan, Bivol, Tigru, Iepure, Dragon, Șarpe, Cal, Capră, Maimuță, Cocoș, Câine, Mistreț.

Citeste si: Cerul Chinei, roșu ca sângele: „Va fi un cutremur în șapte zile!” Motivul pentru care s-a înroșit cerul în apropiere de Shanghai

Horoscop chinezesc luni, 16 mai 2022  Șobolan 

Eclipsa de Lună care va avea loc în noaptea de duminică spre luni îi va face pe nativii din zodia Șobolan să simtă că au ajuns la capătul puterilor în ceea ce privește răbdarea și șansele nenumărate pe care le-au acordat până acum persoanelor care i-au dezamăgit.

Ziua de luni vă va deschide ochii și veți exclude din viața voastră persoanelor care până acum doar v-au folosit. 

Horoscop chinezesc luni, 16 mai 2022- Bivol 

Luna Nouă Sângerie va aduce o energie copleșitoare în viața nativilor din zodia Bivol care vor fi măcinați de regrete din trecut. O relație amoroasă încheiată brusc a lăsat urme adânci în sufletele nativilor Bivol care și-ar dori să reia legătura, dar se tem de un refuz. Sfatul astrologilor este să vă luați inima în dinți și să faceți primul pas, doar așa veți scăpa de regrete. 

Horoscop chinezesc luni, 16 mai 2022- Tigru 

Nativii din zodia Tigru pot beneficia de o vindecare interioara dacă vor alege să urmeze „lumina„ transmisă de Luna Plină și să lase la o parte influențele nefaste ale celor din jur. Luna Nouă Sângerie vă poate calma zbuciumul sufletesc doar dacă aveți curajul să scoateți la suprafață sentimentele pe care le reprimați de ani de zile. 

Citeste si: Zile libere iunie 2022. Românii se vor bucura de 3 sărbători legale! Când are loc minivacanța din luna iunie

Horoscop chinezesc luni, 16 mai 2022- Iepure 

Ziua de luni va aduce multă amărăciune în sufletele nativilor din zodia Iepure, pe care povara vinovăției îi apasă. Ați luat în trecut niște decizii care i-au afectat pe unii dintre membrii familiei, iar acum ați vrea să le cereți iertare, dar vă este teamă de o eventuală resăingere din partea lor.

Horoscopul chinezesc pentru luni, 16 mai 2022 oferă previziuni pentru toate zodiile 

Luna Nouă Sângerie horoscop chinezesc luni

Luna Nouă Sângerie horoscop chinezesc luni

[Sursa foto: peexl.com]

Horoscop chinezesc luni, 16 mai 2022- Dragon 

Fenomenul Lună Nouă Sângerie- Eclipsă de Lună va produce o energie copleșitoare menită să schimbe destinul nativilor din zodia Dragon. Ziua de luni îi va „ilumina„ pe Dragonii care până acum parcă au trăit cu un văl pe ochi și au refuzat să vadă realitatea din jurul lor. Decizile pe care le veți lua de luni înainte vor fi revelatoare pentru viitorul vostru. 

Horoscop chinezesc luni, 16 mai 2022- Șarpe 

Este timpul ca nativii din zodia Șarpe să treacă într-o nouă etapă a vieții și să abordeze evenimentele următoare cu mai multă maturitate și responsabilitate. Nu vă mai ascundeți după deget și asumați-vă deciziile, chiar dacă aceste nu sunt pe placul celor din familie.

Horoscop chinezesc luni, 16 mai 2022- Cal 

Energia copleșitoare a Eclipsei de Lună va face ca neînțelegerile nativilor din zodia Câine cu persoana iubită sau cu un membru al familiei să atingă luni cote maxime. Sfatul astrologilor este să scoateți la suprafață tot ceea ce vă macină și împreună să găsiți o nouă cale de comunicare.

Citeste si: Horoscop zilnic luni, 16 mai 2022. Sfatul zilei: spune ce simți. Gemenii vor evolua din punct de vedere profesional

Horoscop chinezesc luni, 16 mai 2022- Capră 

Ziua de luni și energia generată de eclipsa de Lună îi vor face pe nativii din zodia Capră să aprecieze mai mult tot ceea ce au și să se implice în activități de ajutorare a celor mai puțini favorizați de soartă. Empatia și sensibilitatea vor fi la cote maxime în zilele următoare pentru acești nativi, care îi vor impresiona pe cei din jur cu actele lor de caritate. 

Horoscop chinezesc  luni, 16 mai 2022- Maimuță 

Luna Nouă Sângerie va aduce în viața nativilor din zodia Maimuță o ruptură sau o renunțare la relație sau o situație toxică în care vă aflați de multă vreme și de care nu ați avut curaj să vă rupeți până acum. Luna vă va oferi calea către „luminină„ și va aduce în viața nativilor Maimuță liniștea după care tânjesc de atâta timp.

Horoscop chinezesc luni, 16 mai 2022- Cocoș 

Fenomenul Lună Plină- Eclipsă de Lună va intensifica durerea și neîmplinirea nativilor din zodia Cocoș, care trebuie fie să renunțe la tot ce este toxic în viața lor, fie să se resemneze și să trăiască în continuare în „întuneric„. Sfatul astrologilor este să aveți mai multă încredere în voi, sunteți capabili de lucruri mărețe și nu îi mai lăsați pe cei din jur să vă descurajeze constant. 

Horoscop chinezesc luni, 16 mai 2022- Câine 

Nativii din zodia Câine o să-și găsească luni curajul să renunțe la lucrurile care îi fac nefericiți și să înceapă un nou capitol în viața lor. Mare grijă însă la persoanele cărora le veți acorda încrederea, nu toți vă vor binele și nu toți vă vor aduce bucurie. 

Horoscop chinezesc luni, 16 mai 2022- Mistreț 

Energia intensă a zilei de luni, 16 mai îi va face pe nativii din zodia Mistreț să simtă o dorință uriașă de a scoate la iveală anumite secrete care ii macină. Luați-vă inima în dinți și împărtășiți cu cei din jur ceea ce vă apasă, doar iertarea poate face „lumină„ în viața voastră.

 

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Horoscop zilnic marți, 6 decembrie 2022. Sfatul zilei: bucură-te de lucrurile mărunte. Leii vor fi tentați să renunțe la unele proiecte

Americanii s-au înșelat grav în privința `operatiunii militare speciale ruse` din Ucraina

Horoscop zilnic marți, 6 decembrie 2022. Sfatul zilei: bucură-te de lucrurile mărunte. Leii vor fi tentați să renunțe la unele proiecte

Horoscop chinezesc săptămâna 5- 11 decembrie 2022: Zodiile care fac pace cu trecutul. Ele scapă de remușcări și resentimente

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies