Cerul Chinei, roșu ca sângele: „Va fi un cutremur în șapte zile!” Motivul pentru care s-a înroșit cerul în apropiere de Shanghai

,
Cerul Chinei s-a făcut roșu ca sângele. Imagini apocaliptice

Cerul Chinei s-a făcut roșu ca sângele. Imagini apocaliptice

[Sursa foto: captura video youtube]

Cerul Chinei s-a făcut roșu ca sângele sâmbătă seara, iar asta i-a îngrozit pe locuitorii care cred că imaginea prevestește Apocalipsa. Motivul pentru care s-a înroșit cerul în apropiere de Shanghai.


In articol:

Imagini surprinzătoare cu un cer roșu ca sângele au fost surprinse sâmbătă seara deasupra regiunii Zhoushan, în apropiere de Shanghai. Locuitorii sunt convinși că acesta este un semn al Apocalipsei care va urma. 

Cerul Chinei s-a făcut roșu ca sângele. „Va fi un cutremur în șapte zile!”, cred locuitorii 

Cerul Chinei deasupra regiunii Zhoushan, în apropiere de Shanghai, a avut sâmbătă seara o culoare cel puțin ciudată, de un roșu ca sângele lucru care i-a îngrozit pe locuitori. Unii sunt convinși că un cutremur va lovi în șapte zile China, potrivit unor superstiții locale legate de înroșirea cerului, iar alții cred că este semnul care prevestește Apocalipsa. 

Citeste si: Horoscop chinezesc săptămânal 9-15 mai 2022: Eliberează-te de rănile trecutului și rescrie-ți destinul. Oportunități de dezvoltare personală și profesională vor avea Cocoșii, Tigrii și Mistreții

Imaginile surprinse de locuitorii din apropierea regiunii Shanghai, acolo un cerul s-a făcut roșu ca sângele, au fost postate pe imaginile de socializare și au devenit rapid virale.

 

„Va fi un cutremur în şapte zile, nu este normal să vezi cerul înroşindu-se tot roşu!” 

„Este o culoare roşu-sânge, care nu arată bine”, spune un locuitor din zonă, citat de  Daily Star. 

„Se apropie Ziua Judecății de Apoi", sunt doar câteva dintre mesajele transmise de locuitorii care cred că acesta reprezintă un semn rău și că un dezastru este pe cale să se întâmple. 

Panica creată de cerul roșu ca sângele a fost resimțită și de către copii, exită unele filmulețe în mediul online în care pot fi auziți copii care plâng și spun că le este frică. 

Citeste si: Horoscop chinezesc luni, 9 mai 2022: Fiți blânzi cu voi, luni nu veți fi în cea mai bună formă! Tigrii și Mistreții trăiesc emoții puternice

Motivul pentru care cerul s-a făcut roșu ca sângele în China

Motivul pentru care cerul s-a făcut roșu ca sângele în China

[Sursa foto: captura Weibo video]

Motivul pentru care s-a înroșit cerul în apropiere de Shanghai 

Biroul meteorologic al regiunii Zhoushan a explicat motivul pentru care cerul Chinei s-a făcut roșu ca sângele și care are legătura cu refracția luminii. 

"Când condițiile meteorologice sunt bune, mai multă apă în atmosferă formează aerosoli care refractă și împrăștie lumina bărcilor de pescuit și creează cerul roșu văzut de public", au declarat angajații biroului meteorologic, citați de Global Times. 

Citeste si: Ce este sindromul inflamator multisistemic post- Covid. Simptome și complicații la copii

Biroul meteorologic din Zhoushan a emis o avertizare cod galben de "vizibilitate redusă" în noaptea de sâmbătă spre duminică. A doua zi dimineaţă cerul a revenit la normal. 

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

Închisoare pe viaţă în Marea Britanie pentru şoferii care produc accidente mortale. În ce condiţii se aplică pedeapsa maximă

Gazele ar putea fi distribuite cu „porția”. Rusia pedepsește țările care condamnă războiul din Ucraina

Explozia inflației riscă să ducă la tulburări sociale fără precedent: Guvernele unor state ar putea fi dărâmate de protestatari

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Lituania primește amenințări din partea Rusiei din cauza acțiunilor ei care vor cauza „durere” și care vor genera „consecințe grave”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies