Horoscop Urania. Previziuni astrale pentru perioada 11-17 mai 2019. Săptămână intensă cu o viguroasă susținere astrală pentru trup și suflet

Horoscop Urania. Aflați care sunt previziunile astrale pentru săptămâna 11-17 mai 2019 și previziuni detaliate pentru fiecare zodie.


In articol:

Horoscop Urania | Previziuni astrale zodia Gemeni pentru perioada 11-17 mai 2019

Între 11 și 12 mai după-amiaza, reacții autoritare în contextul unor activități ce presupun contacte umane, relații publice, dialoguri oficiale (ședințe, sesiuni de comunicări) în cadrul cărora Gemenii vor să se afirme sau pot să influențeze cursul evenimentelor prin punctul de vedere susținut și argumentele invocate.

Citeste si: Horoscop Mariana Cojocaru pentru săptămâna 12-18 mai 2019. Urmează perioada trădărilor! Pasiuni ieftine pentru Balanţe, încercări grele pentru Capricorni - previziuni complete pentru Kfetele.ro

 

Între 12 mai, după ora 19.22, și seara zilei de 14 mai, obligația de a fi prezenți în viața de familie sau de a rezolva chestiuni curente în casă și gospodărie; eficiență și pragmatism. Între 14 mai, după ora 21.51, și începutul zilei de 17 mai, Gemenii vor dori să se relaxeze prin abordarea unor activități care să le facă plăcere, să le dea satisfacții culturale sau artistice ori să le permită să schimbe atmosfera prin glume, destindere, veselie și abandon al preocupărilor obositoare sau antipatice. Pe 15 mai, planeta Venus va intra în zodia Taurului. Tranzitul Micului Benefic prin sectorul casei a XII-a, până pe 9 iunie a.c., le va permite nativilor să-și recupereze forțele fizice risipite din cauza stresului sau a suferințelor organice anterioare. Acest tranzit le va permite să atragă norocul de partea lor într-un chip subtil, mai puțin obișnuit.

Pentru unele persoane se poate pune problema unor izbucniri existenţiale (revolte, revelații, decizii) cu profundă motivație karmică. Întreaga săptămână, șansa de a obține informații pe căi ”discrete”. Pe 16 mai, Marte va intra în zodia Racului și va rămâne în sectorul banilor obținuți din muncă proprie până spre 2 iulie a.c. Acest tranzit îi va face pe Gemeni mai chibzuiți și mai tenace ori de câte ori se va pune problema unui venit. Odată risipită opoziția Marte/Jupiter din săptămânile anterioare, nativii vor sesiza relaxarea relațiilor parteneriale. Din 17 mai, după ora 0.26, posibile îngrijorări trecătoare sau nemulțumiri legate de activitatea curentă la locul de muncă.

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate