Horoscop tiganesc 2014. Ce iti rezerva zodiile gitane in noul an

Horoscopul tiganesc este conceput din predispozitii nativilor fiecarul semn zodiacal, prevestirile din din 2014 aratandu-ne caile care ni se deschid in anul ce vine. Puterea de predictie din cultura tiganeasca este cunoscuta de toata lumea, de la cei care cred in ea la scepticii carora, de fapt, le este teama sa creada tocmai pentru multe dintre prevestiri se dovedesc a fi adevarate. Din acest motiv nu ar trebui sa ignoram horoscopul tiganesc. Acesta ne arata la ce suntem predispusi in viitor, la ce oportunitati ni se ivesc. Secretul succesului consta insa in alegerile pe care le face fiecare om pus in fata situatiile de care, chiar si atunci cand incercam sa le evitam, nu putem scapa.


Zodiile din Horoscopul Tiganesc sunt impartite dupa cum urmeaza:

PUMNALUL – 21 martie – 20 aprilie

Semnul zodiacal tiganesc al Pumnalului este echivalentul Berbecului in horoscopul european. Pe nativii acestei perioade, potrivit horoscopului tiganesc, anul 2014 ii va favoriza din perspectiva relatiilor romantice, a creativitatii si, in general, al relatiilor interumane. Potrivit zodiacului tiganesc, cei nascuti sub semnul Pumnalului se vor concentra si vor excela in tot ceea ce inseamna legaturi sociale, fie ca este vorba de relatia cu prietenii sau cu partenerului de cuplu. Desi sunt din fire persoane cu inclinatii razboinice, cei nascuti sub semnul Pumnalului se vor domoli in 2014. Dar acesta este un lucru bun, caci vor putea dezvolta astfel mai multe relatii, vor avea mai multe cunostinte care le vor oferi ajutor pe plan profesional si, implicit, financiar. Predilectia catre romantism care caracterizeaza nativii din Pumnal in 2014 le va permite sa aiba relatii amoroase de succes. Cei care sunt deja intr-o relatie, vor dobandi echilibru, dar si pasiune in legatura cu partenerul. Cei care sunt singuri acum vor fi mai deschisi, mai receptivi si mai toleranti, motiv pentru care vor avea sanse marite sa dezvolte o relatie serioasa de cuplu in 2014.

COROANA – 1 aprilie – 20 mai
Semnul zodiacal tiganesc al Coroaneii este echivalentul Taurului in horoscopul european. Anul 2014 va fi anul expansiunii pentru nativii din Coroana. Daca pana acum persoanele nascute sub semnul Coroanei au avut tendinta de a-si pune nevoile pe plan secund, preocupandu-se mai mult de nevoile si dorintele altora, in 2014 vor deschide ochii si se vor uita mai mult la propria persoana. Anul 2014, pentru nativii din Coroana, echivaleaza cu anul analizei de sine, anul in care vor darama cateva ziduri ridicate de ei insisi in trecut pentru a putea progresa. Vor avea perioade dificile tocmai pentru ca, prin introspectie, vor descoperi ceea ce s-au chinuit sa-si ascunda multa vreme. Dar dupa ce se vor impaca cu ei insisi, nativii din Coroana vor avea succese fulgeratoare pe aproape toate planurile. Pentru a se bucura de un 2014 bun, trebuie sa dea, insa, dovada de rabdare si de chibzuiala in prima parte a anului. Doar astfel vor putea porni pe un drum mai bun.

Citeste continuarea pe lyla.ro!

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate