Horoscop săptămânal 3-9 Iunie 2019. DETALII importante pentru fiecare zodie

Horoscop săptămânal și previziuni astrologice pentru toate zodiile: intervalul 3-9 Iunie din punct de vedere astral aduce noutăți. Începând cu ziua de luni


In articol:

Nemulțumirea generală pleacă de la partea sentimentală, care, în fond, vă oferă sentimentul de siguranță, însă în realitate sunteți conștienți că la nivelul acestui capitol mai trebuie să lucrați, tocmai pentru a-l învăța pe cel drag să vă aprecieze mai mult. Opozițiile ce se construiesc în intervalul analizat, între Soare-Jupiter retrograd și Marte/Karmă- Saturn retrograd, vorbesc de suferință interioară, gelozie, nemulțumire combinată cu incapacitatea de a vă rupe de acele trăiri, întrucât la mijloc sunt bunuri, copii etc.

Citeste si: Horoscop Urania. Previziuni astrale pentru perioada 1-7 iunie 2019. Zile negre pentru Tauri, sentimente intense pentru Raci

Aceste stări o să se mai reia până în Mai 2020, când veți fi nevoiți să spuneți ceea ce simțiți.

Vor fi Gemeni care vor încerca să găsească o soluție de compromis, aici vorbim de o a treia persoană, care să vă valideze, să vă aducă iubire. Numai că trebuie să fiți conștienți că aceste sentimente se simt atât de puternic tocmai pentru că nu sunteți zi de zi unul alături de celălalt. Situațiile sunt multiple, iar la nivelul capitolului sentimental tot anul veți avea de lucrat, aș zice mai mult la felul în care gândiți relațiile, cert este că o să mascați o perioadă că totul este ok, dar la un moment dat această stare de nemulțumire va ieși la suprafață. Cel mai probabil de la bani o să se activeze tot.

Dacă tot vorbim de situația financiară, intrarea lui Mercur din 4 iunie și până pe 27 a lunii, în casa a II-a, vă va face mai raționali în privința modului în care o să gestionați resursele. Astrologul ZODIACOOL recomandă să evitați pe cât posibil împrumuturile, mai ales dacă cel care solicită este o persoană ce v-a adus în ultima perioadă neplăceri, șansele să vă mai recuperați ceea ce este al vostru sunt minime. Gemenii vor fi mai conștienți de valoarea lor financiară, ceea ce este un element bun, cel mai probabil din iulie o să începeți să cereți mai mult pe munca depusă. Pe partea de sănătate, se observă o îmbunătățire, posibil să inițiați un program de viață mai sănătos, să începeți să faceți mai multă mișcare, tocmai pentru a vă destresa, pentru a mai uita de problemele care vă macină. Pe weekend, Venus ajunge în semnul vostru, unde va rămâne pentru 5-6 săptămâni, oferindu-vă noi perspective asupra iubirii, veți începe să cereți mai mult de la partener, să petreceți timp cu familia/ copiii și, nu în ultimul rând, cu voi. Venus va favoriza după 9 iunie intrarea în relații voi, mai ales acolo unde sunt nativi singuri, care poate și-au pierdut speranța că vor întâlni un partener la fel ca ei. Astrologul ZODIACOOL vă recomandă pe opoziția Marte-Saturn, ce se va menține și în următoarele 2 săptămâni, să nu deveniți manipulatori, să nu amenințați cu despărțirea, întrucât se poate ajunge la materializarea a ceea ce ziceți. Dacă cochetați între 6-9 iunie cu idei revoluționare de a achiziționa locuințe, mașini, a renova, vă recomandăm să mai amânați totul, veți cheltui mai mult decât vă așteptați pentru a vă satisface o încăpâțânare de moment.

Citeste si: Horoscop iunie 2019. Schimbări majore în viața acestor zodii

Vezi cele mai noi Stiri Kanal D

citeste continuarea pe zodiacool.ro

 

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate