Horoscop 3 iunie. Trei zodii au parte de mari câștiguri financiare astăzi

Află ce îți rezervă astrele astăzi.

Berbec

Luna Nouă se desăvârşeşte, în cazul tău, în casa comunicării, a interacţiunii cu ceilalţi şi a călătoriilor pe distanţe scurte, semn că, în următoarele câteva zile sau mai toată săptămâna, vei avea de făcut drumuri de colo-colo pentru a rezolva tot felul de comisioane, ai în agendă tot felul de întâlniri, şedinţe, audienţe, discuţii şi negocieri, iar unii(ele) dintre voi s-ar putea chiar să semneze unele contracte deosebit de importante. 

Taur

Luna Nouă se formează în casa banilor şi a bunurilor câştigate prin eforturi personale, indiciu cum că ai putea să primeşti ponturi sau veşti legate de unele oportunităţi de suplimentare a veniturilor şi/ sau de valorificare a unor economii pe care le-ai realizat până acum. 

Gemeni

Luna Nouă se perfectează tocmai în semnul naşterii tale, fapt pentru care, în următoarele trei zile cel puţin, eşti vedeta Zodiacului. Aşteaptă-te aşadar să ţi se ofere mai multă atenţie şi oportunităţi să te afirmi, atât pe plan social, cât şi profesional. 

Rac

Cu ocazia Lunii Noi care se perfectează astăzi, îţi merge brici mintea cam toată săptămâna aceasta, dar depinde numai de tine să n-o laşi să zburde în direcţii nepotrivite. Caută să nu-ţi iroseşti energia minţii cu tot felul de frământări care oricum nu sunt în controlul tău. Direcţioneaz-o către ceva cu adevărat constructiv.

Leu

Graţie Lunii Noi care se formează azi, casa vieţii sociale, a proiectelor de grup şi a planurilor de viitor iese la rampă. Pe plan social, s-ar putea să cunoşti oameni noi interesanţi sau să intri în alte anturaje.

Fecioară

S-ar putea ca, în următoarele câteva zile sau chiar până vineri, să ţi se ofere oportunităţi de remarcare la serviciu sau pe plan profesional în general. Acestea ar putea veni la pachet cu responsabilităţi mai mari, deci nu da înapoi dacă ţi se propun astfel de sarcini. 

Balanţă

Luna Nouă se formează, în cazul tău, în casa filozofiei de viaţă, a călătoriilor pe distanţe lungi şi a studiilor înalte din horoscopul tău general, semn că, în următoarele trei zile sau mai toată săptămâna, ai putea sesiza efecte din cele mai diverse ale acestei lunaţii. 

Scorpion

Cu Luna Nouă formată în casa banilor şi a bunurilor deţinute şi/ sau câştigate în asociere cu terţe persoane, s-ar putea ca săptămâna aceasta sau cel puţin în următoarele trei zile să te întâlneşti cu oportunităţi de suplimentare a resurselor colective sau de a investi o parte din economiile făcute cu partenerul de viaţă şi/ sau de afaceri. 

Săgetător

Luna Nouă se perfectează, în ceea ce te priveşte, în casa parteneriatelor de viaţă şi/ sau de afaceri, semn că, dacă nu eşti implicat(ă) încă într-un cuplu sau o asociere profesională, s-ar putea să apară oportunităţi în acest sens în următoarele trei zile sau cândva până la sfârşitul acestei săptămâni.

Capricorn

Cu Luna Nouă în casa muncii şi a sănătăţii fizice, s-ar părea că trebuie să te concentrezi mai mult atât pe planul profesional, cât şi pe tine însuţi(ăţi) pe parcursul acestei săptămâni. La serviciu, comunici mai eficient cu colegii de muncă, ceea ce te ajută să-ţi dai seama mai uşor ce ai de făcut şi să-ţi optimizezi tehnicile. 

Vărsător

Luna Nouă se desăvârşeşte, în cazul tău, în casa iubirii, a preocupărilor personale şi a copiilor, indiciu cum că, în următoarele trei zilei sau mai toată săptămâna, nu îţi lipsesc ocheadele (chiar din partea celui drag, dacă eşti implicat(ă) într-o relaţie), cu cei mici comunici mai eficient, iar când vine vorba de hobby-urile tale, reuşeşti să-ţi faci mai mult timp. 

Peşti

Luna Nouă se perfectează în casa familiei din horoscopul tău general, semn că cea de origine, dar şi cea pe care ţi-ai format-o tu ar trebui să reprezinte o prioritate pentru tine săptămâna aceasta. Încearcă să te concentrezi pe dezvoltarea unui mediu deschis la dialog şi în care se apreciază sinceritatea. În acest fel, se reduce riscul să escaladeze unele discuţii mai sensibile la nivelul de conflicte în toată puterea cuvântului

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
Setari de confidentialitate