Impresionant. Papa Francisc a postat pe Twitter un mesaj în limba română

După încheierea călătoriei apostolice de trei zile în ţara noastră, Papa Francisc a postat un mesaj în limba română pe Twitter."Fecioara Maria să-şi întindă ocrotirea ei de mamă peste toţi cetăţenii României care, în decursul istoriei, şi-au pus întotdeauna încrederea în mijlocirea ei. Fecioarei Maria vă încredinţez pe voi toţi şi mă rog pentru ca ea să vă călăuzească pe calea credinţei. #ApostolicJourney", a scris Suveranul Pontif, pe profilul său de Twitter.

Papa în România 2019

Papa Francisc a venit vineri în Bucureşti, unde a fost aşteptat şi aclamat de aproximativ 15.000 de pelerini, apoi sâmbătă a călătorit la Şumuleu-Ciuc şi apoi la Iaşi, fiind întâmpinat de nu mai puţin de 150.000 de credincioşi în capitala Moldovei, şi şi-a încheiat vizita duminică, plecând de la Sibiu, după ce a oficiat ceremonia de beatificare a 7 episcopi greco-catolici români, pe Câmpia Libertăţii din Blaj.

Potrivit evaluarii Comitetului Interministerial pentru Securitate “Vizită Papa Francisc 2019”, la evenimentele publice ale Sanctităţii Sale din Blaj au participat peste 120.000 de pelerini. Măsuri drastice de securitate au fost luate pe parcursul întregii călătorii apostolice a Papei în România, securitatea fiind asigurată de cele şase instituţii membre în Comitetul Interministerial pentru Securitate "Vizită Papa 2019", respectiv MApN, MAI, SRI, SIE, STS şi SPP.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate