Horoscop săptămânal 3-9 Iunie 2019. DETALII importante pentru fiecare zodie

Horoscop săptămânal și previziuni astrologice pentru toate zodiile: intervalul 3-9 Iunie din punct de vedere astral aduce noutăți. Începând cu ziua de luni


In articol:

Astrologul ZODIACOOL recomandă nativilor Berbec să fie calmi când vina vorba de copii, aceștia pot face pozne ce vă pot afecta financiar, încercați să petreceți mai mult timp alături de ei. Pe partea sentimentală, avem la finele intervalului analizat pe Venus intrând în Gemeni, pe casa deplasărilor/ distracției/ discuțiilor. Din această poziție, Venus vă oferă mai multă expresivitate, încredere în planurile voastre, ce se pot dezvolta la cumun. Astrologul ZODIACOOL recomandă să încercați să nu-i implicați în treburile cuplului pe părinți, în caz contrar se va ajunge pe săptămâna viitoare la ceartă.

Mutarea lui Venus din casa banilor, pe segmentul destinat deplasărilor, actelor, aprobărilor, relațiilor cu frații, va conduce în toate luna iunie la inițierea unor acțiuni legale, ce vă vor poziționa într-o altă pătură socială. Cert este că începând cu această săptămână vă ocupați de elementele clare, concise, palpabile, ce sunt necesare pentru a aduce în viața voastră transformări, aici putem include o investiție pe termen lung, mutarea într-un alt oraș/ stat, începerea unei afaceri. Situațiile sunt diferite de la caz la caz, însă în fond vorbim de un sentiment acut de a începe ceva constructiv pentru voi, fără a mai fi ajutați de cei dragi.

Citeste si: HOROSCOP. Patru lucruri pe care trebuie să le știi înainte de a te muta cu una din cele 12 zodii

Marte, guvernatorul vostru, pe weekend va fi suprapus peste karma pozitivă, oferind un surplus energetic pe partea instinctuală, revoltându-vă atât față de voi, cât și față de cei din jur, întrucât simțiți că sunteți tratați fie cu milă, fie cu indiferență sau neîncredere. Astrologul ZODIACOOL recomandă Berbecilor care au tolerat mult timp un comportament abuziv din partea fraților/ părinților/ partenerului să înceapă a spune ceea ce gândesc, singura condiție ar fi să nu ridicați vocea, se poate ajunge la ceartă. Pe partea de sănătate, săptămâna aduce dureri ale organelor interne, în special stomacul este supus acestor predispoziții.

Horoscop săptămânal 3-9 Iunie 2019 pentru zodia Taur

Horoscop săptămânal: săptămâna promite financiar multe nativilor Taur. Ziua de luni aduce faza de Lună Nouă în casa banilor, deschizând pentru voi noi oportunități, uși, colaborări.

Avantajați sunt Taurii care doresc să-și găsească un loc de muncă, aceștia pot avea în această perioadă 2-3 propuneri, veți decide în funcție de salariul oferit. Vor fi și Tauri care în urma unor discuții cu frații/ partenerul/ prietenii vor ajunge la concluzia că munca prestată este prea ieftină, dorind ca după această dată de 3 iunie să schimbe tarifurile. Toate gândurile voastre vor fi îndreptate în prima parte a intervalului analizat către modul în care vă administrați timpul și resursele. Din 4 iunie, Mercur intră în Rac, unde va staționa până pe 27 iunie, oferindu-vă din această nouă poziție multă imaginație, creativitate, simț practic, dorință de aventură/ călătorii.

Citeste si: Horoscop DETALIAT vară 2019. Ce îți rezervă astrele în următoarele 3 luni

 

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate