Horoscop săptămânal 15-21 iulie 2019. Zodiile vor avea o săptămână relaxantă și romantică

Astrele îți dezvăluie previziunile pentru următoarea perioadă și îți arată ce te așteaptă în carieră, dragoste, sănătate sau în privința banilor.

Horoscop săptămânal Berbec: 15 – 21 iulie 2019:

Pentru tine totul se complică pe ultima sută de metri înainte de atingerea obiectivului. Tot ceea ce vei trăi în perioada următoare te va determina să renunți la o parte din oamenii din viața ta în raport cu care ai sentimente de nesiguranță sau neîncredere. Pentru starea ta de bine, devine necesară ideea de a petrece cât mai mult timp singură.

Horoscop săptămânal Taur: 15 – 21 iulie 2019:

Indiferent că este vorba de viața personală, de carieră, de alegeri, de relații sau de orice alt aspect al vieții tale, totul suferă modificări substanțiale. Având în vedere atracția energetică dintre planetele Saturn și Jupiter, zilele următoare vor fi caracterizate de aventură și riscuri. Viața îți va oferi multe motive pentru a trece dincolo de bariere, iar tu te vei lăsa ghidată de ceea ce simți.

Horoscop săptămânal Gemeni: 15 – 21 iulie 2019:

Te afli într-o tranziție importantă din punct de vedere emoțional. În plan profesional ai senzația că tot ceea ce faci își atinge scopul predefinit. În plan personal dinamica anumitor relații importante pentru tine pare să se regleze de la sine. Nu mai ești dispusă să îți întorci privirea spre toți cei care îți cer ajutorul deoarece ai nevoie de resurse și pentru tine.

horoscop saptamanal

Horoscop săptămânal Rac: 15 – 21 iulie 2019:

Nesiguranța de sine implică o stare de spirit îndoielnică și anxioasă. În plan profesional reușești să îți expui punctul de vedere într-o manieră diplomată, indiferent de replicile acide care ți se adresează. Mai mult decât atât, capacitatea ta de a te adapta imprevizibilului le conferă celor din jur posibilitatea de a crea în raport cu tine relații autentice și prospere.

Horoscop săptămânal Leu: 15 – 21 iulie 2019:

Atunci când vine vorba de familie și prieteni apropiați, loialitatea pe care o expui le oferă un punct de sprijin. În zilele care urmează, pentru tine revine în prim plan nevoia de a te detașa de prietenii toxici. Deși din punct de vedere rațional știi că nu îți fac bine, te lași condusă de o stare emotivă profundă atunci când alegi în mod repetat să rămâi în viața lor.

citeste continuarea pe elle.ro

Citeste si: Informatie importanta pentru romani. Cine va iesi cu 10 ani mai devreme la pensie

Citeste si: Ultimă oră! Ce se întâmplă cu Michael Schumacher chiar în aceste clipe

Citeste si: Admiterea la liceu in 2019. Rezultatele repartizării computerizate au fost publicate pe edu.ro

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
Setari de confidentialitate