Ultimă oră! Ce se întâmplă cu Michael Schumacher chiar în aceste clipe

Directorul companiei Ferrari, Jean Todt (73 de ani), a luat parte la un tribut dedicat lui Michael Schumacher (50 de ani) din cadrul Festivalului de Viteză de la Goodwood.

Jean Todt a dezvăluit, pentru Daily Express, detalii despre condiţia actuală a fostului campion Formula 1.

”Familia sa se luptă la fel de mult ca el şi, desigur, prietenia noastră nu va mai fi niciodată la fel cum a fost deoarece cumunicarea nu mai este cea de dinainte. Tot ce pot să spun este că familia lui are mare grijă de el şi Michael continuă să lupte”, a declarat Todt.

Jean Todt nu este singurul care a vorbit despre fostul campion Formula 1. Luca Badoer, un fost coleg de-al lui Schumacher, a dezvăluit că doar câteva persoane îl pot vizita pe fostul pilot german, potrivit mediafax.ro.

”Doar câteva persoane îl pot vizita pe Schumacher. Soţia sa, Corinna, decide cine are permisiunea să îl vadă”, a spus Badoer.

”Am încercat o dată, dar familia a refuzat. Mi-au spus că nu mi-aş face bine nici mie, nici lui”, a adăugat Rubens Barrichello, un alt fost coleg al lui Schumacher.

Michael Schumacher a suferit in 2013 un grav traumatism cranian, in urma unui accident, in timp ce se afla la schi, in Alpii francezi. Din pacate acesta nu a mai reusit sa isi revina de atunci, iar in momentul e fata se afla sub permanenta supraveghere medicala, in domiciliul sau din Elvetia.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
Setari de confidentialitate