Horoscop sâmbătă, 28 noiembrie. Va fi o zi plină de surprize pentru mulți nativi

Author: Diana Tilă
Actualizat: 03 feb 2021, 22:15

Horoscopul zilei de 28 noiembrie arată că, taurii nu trebuie să își facă griji pentru nimic, iar peștii au toate motivele să se răsfețe.

Horoscopul zilei de 28 noiembrie 2020. Specialiștii anunță că va fi o zi plină de surprize pentru mulți nativi. 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Ce rezervă horoscopul din 28 noiembrie pentru fiecare zodie?

Berbec

Astrele sustin ca lucrurile se vor imbunatati in legatura cu anumite relatii, vei schimba tactita, vei fi mai atent la atitudine.

Vine o veste imbucuratoare astazi, in special in ceea ce priveste familia extinsa. 

Taur

Nu îţi face griji pentru nimic. Dacă ceva te frământă în ultima vreme, poţi sta liniştit, pentru că lucrurile se vor schimba. E o idee bună să îţi aminteşti că astrele nu îţi trimit ajutor sub forma pe care o aştepţi, aşa că fii deschis şi flexibil dacă ceva sau cineva neobişnuit îţi taie calea.

Ar putea fi răspunsul la rugăciunile tale.

Gemeni

Apar oportunitati, informatii, vesti, zvonuri, pe care ar fi bine sa le iei in calcul sau cel putin sa-ti apleci urechea si sa te intrebi daca acestea te pot ajuta in vreun fel.

Rac

Fiecare oportunitate pe care o primești pentru a fi atent la ce se întâmplă în jur este un adevărat cadou.

Dacă o circumstanță este intensă sau sentimentele sunt la cote înalte, învață să te concentrezi la realitatea din fața ta, decât să fugi și să încerci să o îndulcești cu o iluzie. 

Leu

Se anunta aspecte prielnice si in ceea ce priveste viata amoroasa, sustin astrele. Esti interesat de anumite achizitii, de renovari, reamenajari, relocari. Este un cadru astral bun pentru discutii, clarificari, dar si pentru tot ce tine de sectorul caminului, familiei. 

Fecioară

 Nu mai pretinde că ești fericit cu o situație când e evident că nu ești. Cele mai periculoase minciuni nu sunt cele care ung rotițele interacțiunii sociale, ci cele pe care ți le spui ție. Micile minciuni nevinovate sunt ok, uneori chiar necesare din punct de vedere social, dar este important să știi când să tragi linie. 

Balanță

Sfatul astrelor este sa te focusezi mai mult si pe ceea ce tine de viata ta sociala. Ai nevoie de socializare, de intalniri cu prietenii, de mai mult timp pentru hobby-uri, pasiuni. Semnul tau zodiacal se afla in sfera marilor viziuni. Stii ce vrei, iar Universul va sti ce sa-ti trimita! Per total, ai parte de o zi buna. 

Scorpion

 Deși ești conectat cu forțe importante în această perioadă, asigură-te că ai picioarele pe pământ.

Asta te va ajuta să îți îndeplinești visurile. Visurile tale sunt atât de puternice acum că aproape par reale. Este un timp fertil pentru tine, cu multă inspirație și informații care îți vin de unde nici nu te aștepți. 

Sagetator 

Este timpul sa te detasezi, sa lasi trecutul, sa nu te mai agati de lucrurile pe care nu le mai poti schimba. Sunt favorizate activitatile legate de familie, de aceea ziua de astazi ar fi bine sa te concentrezi asupra nevoilor celor dragi, asupra petrecerii timpului cu copiii, cu parintii, cu partenerul de viata.

Citeste si: Horoscop luna decembrie 2020. Schimbari majore pe toate planurile pentru unele zodii! Iata ce aduce sfarsitul anului!

Capricorn

Nu îți face griji că o să fii cu capul în nori. Picioarele tale sunt înfipte prea bine în pământ ca să se întâmple asta. Ești un semn practic, dar ai și o latură spirituală și creativă la care trebuie să fii mai atent. În astfel de momente este bine să te odihnești, să visezi cu ochii deschiși și să îți lași imaginația să se joace.  

Varsator

Este un moment prielnic si pentru a restabili unele legaturi mai vechi, pentru a reinnoda unele prietenii, pentru a ierta, a vindeca unele traume. Astazi sursa te inspiratie vine din sectorul iubirii, de aceea tot ce vei face, persoanele cu care vei interactiona, totul va porni din aceasta nevoie de a primi, dar si de a oferi afectiune. 

Pesti

Fii blând cu tine azi. De fapt, poartă-te cu tine cum ai face-o cu partenerul, copilul sau cel mai bun prieten. Meriți aceeași considerație. Găsește o modalitate să te răsfeți, indiferent cât de mică. Poate că asta înseamnă să îți cumperi flori proaspete sau să faci o baie lungă. Poate însemna să nu vorbești cu cineva anume.