Horoscop luna decembrie 2020. Schimbari majore pe toate planurile pentru unele zodii! Iata ce aduce sfarsitul anului!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 25 nov 2020, 18:57
Luna decembrie vine cu schimbari radicale si situatii neasteptate pentru multe dintre zodii.

Luna decembrie va fi marcata de multe evenimente astrale importante! Iată cum arată horoscopul lunii decembrie pentru cele 12 zodii.

Luna decembrie incheie anul 2020, unul dintre cei mai dificili si ciudati ani care ne-a zguduit din temelii si pe care toti nativii l-au trait presarat cu multe momente de cumpana si incercari. Decembrie debuteaza cu tranzitul celor doua planete importante, Jupiter si Saturn, care aduc promisiunea unui nou an mult mai bun, dupa un 2020, care a lasat urme adanci peste toti nativii.

Ce rezervă horoscopul lunii decembrie 2020 pentru fiecare zodie?

Cele mai importante schimbări de vibrație din decembrie 2020 au loc în a doua jumătate a lunii. Astfel, astrologii sustin faptul ca luna decembrie 2020 marchează inceputul unei etape în care putem construi o lume nouă numai dacă acționăm ca o imensă colectivitate, cu interese comune, în care diferențele culturale contribuie la unitate, nu la dezbinare. O lume noua in care se va recurge la reformularea vechilor traditii si conceptii, intr-o varianta moderna.


Totodata luna decembrie este si un prilej bun pentru toti nativii de a-si pune in ordine gândurile si asta pentru a ne pregati pentru seria de schimbări în plan profesional, sentimental și chiar si în sânul familiei. Se anunta momente importante pentru fiecare nativ, iar finalul anului vă va pregăti cu siguranta pentru un nou început.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Desi este final de an, nativul Berbec are inca multa energie incat e dornic sa rastoarne muntii si are nevoie de acea libertate de a-si lua propriile decizii, de a-si demonstra cat mai multe lucruri. În plan profesionatl, se preconizeaza chiar în prima jumătate a lunii decembrie, o promovare, sau o oportunitate bănoasă pentru anul următor.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Luna decembrie aduce nativilor zodiei Taur o serie de schimbari extrem de frumoase în viața personală. Iar pe plan profesional vei încheia anul cu o serie de evenimente fericite și la locul de muncă, poate chiar o mărire de salariu sau o prima de final de an. Incercati sa va mentineti un echilibru intre viata de cuplu si telurile profesionale.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

La final de an, viața socială se dezvoltă din ce în ce mai bine pentru nativii Gemeni. Vor cunoaște oameni noi și extrem de influenți în domeniile care vă interesează, ceea ce va aduce multe oportunitati in cariera. Sfatul astrelor este sa nu ignorati familia. Cei dragi au nevoie de atentia voastră. În ciuda energiei pozitive de care dați dovadă, momentele tensionate nu vor fi prea departe, asa ca tratati totul cu mult calm.

Rac (22 iunie – 23 iulie)

Decembrie este luna care îți demonstrează că toată munca depusă până acum nu a fost în van. O recompensă insemnata este cât se poate de aproape, trebuie doar să credeți în forțele proprii. De asemenea este posibil sa apara si o ofertă atractivă de job este foarte posibil să îți schimbe perspectivele pe care le aveai până acum.

Leu (24 iulie – 23 august)

La final de an, nativii din zodia Leu vor avea nevoie de multă răbdare, pentru că se anunta schimbari deloc favorabile. Sfatul astrelor este sa incerce sa se asigure ca are aproape prieteni si membrii familiei. Le va fi foarte ușor să isi piarda cumpătul, având în vedere că lucrurile nu merg bine.

Fecioara (24 august – 23 septembrie)

In decembrie, nativii Fecioara intampina tot mai multe probleme legate de muncă de relațiile amoroase și cele din familie. Astrele va sfatuiesc sa incercați să le tratați cu mai mult umor, iar in cele din urma momentele mai puțin plăcute nu vă vor mai consuma energia si asa vor urma si vremuri mai bune.

Balanta (24 septembrie – 23 octombrie)

Luna decembrie vine cu o serie de oportunități pentru nativii zodiei Balanta. Valul de mister de care vei fi înconjurat în ultima luna a anului îți aduce în jur numeroase persoane care vor să te cunoască și te vei bucura de numeroase ocazii pentru întâlniri și mai ales pentru momente cu adevărat speciale. Pentru cei care se afla într-o relație, trebuie să țina cont de actualul partener de viață.

Scorpion (24 octombrie – 22 noiembrie)

Norocul le va surâde nativilor zodiei Scorpion în luna decembrie. Problemele financiare își vor găsi rezolvare pe final de an. Pe de alta parte, o persoană dragă îți va aduce un cadou pe care îl meritai de ceva timp, așa că nu uita să îi mulțumești asa cum trebuie. Sfatul astrelor este sa incrcati sa va bucurati de viață cât mai mult!

Sagetator (23 noiembrie – 21 decembrie)

Pentru nativii Sagetatgor se anunta un eveniment neașteptat, care le va schimba persepectiva asupra lucrurilor. O surpriză de proporții se va invi în apropierea Sărbătorilor, iar cineva va reapărea în viața ta. Pe plan profesional se vor confrunta cu o serie de probleme.

Capricorn (22 decembrie – 20 ianuarie)

In luna decembrie, nativii Capricorn vor reusi sa fuzioneze la nivel emotional, spiritual cu persoana iubita. Se vor focusa pe stabilitatea cuplului, pe armonia din familie, pe rezolvarea situatiilor conflictuale din trecut. Pe plan profesional insa se vor confrunta cu un volum mare de muncă, iar oboseala va fi resimțită. Luna decembrie nu o sa va aduca, din păcate, liniștea și nici pacea din acest punct de vedere.

Varsator (21 ianuarie – 19 februarie)

Pentru nativii Varsator se anunta o luna interesanta in plan profesional, pot aparea oportunitati de dezvoltare, de crestere, dar si ocazii de a-ti arata abilitatile, de a primi laude, de recunoastere a meritelor si multe alte beneficii. Se vor bucura de o perioadă de liniște, începând cu cea de-a doua jumătate a lunii decembrie.

Pesti (20 februarie – 20 martie)

Pentru nativii Pesti, singura problema care ar trebui sa ii preocupe cu adevarat este dezechilibrul interior. Astfel ca ii va preocupa mult si relatia cu persoana iubita. Sfatul astrelor este sa nu sa mai gandeasca la criticile nefondate ale celor din jur, ci sa se focuseze doar pe relatia de cuplu. În plan profesional se vor bucura de o serie de reușite și progrese care nu vor trece neobservate, deoarece vor veni si recompensele.

Citeste si: HOROSCOP Berbec- Totul despre zodia Berbec

Citeste si: Horoscop compatibilitati: zodiile cu care te potrivesti si zodiile cu care nu ai nicio sansa sa te intelegi