Compatibilitate zodie Berbec. Cum sunt relaţiile cu cele 12 zodii!

Author: Daniela Iliuta

Compatibilitate zodie Berbec. Cand vorbim despre compatibilitatea zodiilor, ne referim la usurinta cu care se pot intelege doua persoane.

Nu exista zodii incompatibile total, ci doar relatii care merg mai greu sau cu mari eforturi.

Iata cum arata tabloul de compatibilitate petru zodia Berbec.

Compatibilitate zodie Berbec – Berbec
Intimitate – 65%
Berbecii se respecta pe sine si au personalitati puternice. Le este foarte usor sa isi arunce hainele si se se bucure unul de celalalt. Singura probleme care apare in calea lor este egoismul.

Armonia sexuala este foarte importanta pentru ei, dar s-ar putea sa-si reproseze reciproc lipsa de emotie. Nu se gandesc la partener decat ca la un obiect sexual, iar interactiunea umana este aproape de zero.

Incredere – 55%
Berbecul are un comportament ciudat atunci cand nu spune adevarul. Intra in defensiva si devine agresiv. Dar cand sunt doi in aceeasi situatie? Vor fi ca doi copii intr-un parc care se cearta pe jucarii.

Se vor acuza reciproc de diverse.

Comunicare si intelect – 85%
Imagineaza-ti doua persoane frumoase, goale, dandu-se cu capul de pereti. Aceasta este cel mai bun tablou care poate ilustra o relatie intre doi Berbeci. Desi foarte inteligenti, au o incapatanare ciudata care duce pana la stupid. Cei doi se inteleg si comunica foarte bine doar cand au aceleasi idei. Cand se contreaza, ies scantei, mai ales cand sunt obositi.

Citeste si: O adolescentă a murit de cancer la 17 ani, după ce medicii i-au dat tratament pentru dureri de spate

Valori – 95%
Berbecii apreciaza foarte mult abilitatea unei persoane de a merge inainte. Doi Berbeci vor intelege perfect aceasta situatie. Vor lupta impreuna pentru dreptate. Vor fi un fel de Robin Hood care valoreaza adevarul, onoarea si respectul. Si sunt foarte pasionali cand vine vorba despre aceste valori.

Activitati – 95%
Marte ii face activi, deci doi Berbeci vor avea multa activitate fizica: plimbari, sporturi, catarari montane si sex. Pot gasi multe pasiuni comune.

Total – 75%
Cand doi Berbeci se intalnesc, unul trebuie sa stapaneasca la perfectie arta de a ramane calm. Altfel, vor face rocada des de la pasiune la agresiune. Le plac aventura si sexul. Rabdarea si responsabilitatea sunt in detrimentul lor si ambii trebuie sa invete aceste lectii daca vor sa reziste impreuna.

Zodiac Chinezesc: Anul 2023 este Anul Speranței. Zodiile hărăzite cu noroc în Anul Iepurelui de Apă. Vor avea parte de o perioadă magică

Cititi continuarea pe kfetele.ro

 

 

 


Bia, primele semne de gelozie, în Casa iubirii! Concurenta i-a adus reproșuri dure lui Andrei, pentru ca a fost mult prea tandru cu Emma în camera roșie! „Am auzit că ai strâns-o foarte tare în brațe”

Andrei îi stârnește gelozia frumoasei Bia, după ce o va îmbrățișa pe Emma în camera roșie! „Mie nu-mi place să mă joc!” Iată ce reproșuri dure i-a adus concurenta lui Andrei!

Cookies