HOROSCOP URANIA până duminică. Se dezlănţuie iadul! Jupiter retrograd aduce patru luni grele, cu despărţiri şi cumpene financiare

,

Horoscop Urania. Aflați care sunt previziunile astrale pentru săptămâna 6-12 aprilie 2019 și previziuni detaliate pentru fiecare zodie.

În fiecare vineri, Urania îți spune de ce trebuie să te ferești în săptămâna care urmează, ce probleme medicale pot să apară și ce șanse ai să te îmbogățești.

BERBEC
În prima parte a zilei de 6 aprilie, Berbecii continuă să aibă energie și determinare, să se simtă bine, să fie într-o bună formă fizică, concentrându-se pe problemele curente cu destul entuziasm.

Între 6 aprilie, după ora 15.07, și noaptea de 8 aprilie, nevoia de stabilitate materială poate fi (mai) acut resimțită. Unele secvențe îi pot determina să facă economie sau să găsească noi căi de a obține venituri. Între 8 aprilie, după ora 23.15, și dimineața zilei de 11 aprilie, capacitate de a vorbi expresiv și convingător ori de a susține luări de cuvânt într-un context public care să fie apreciate.
Uneori, Berbecii pot deveni combative, dar, pe fond, contextul astral îi va susține prin flexibilitate și adaptabilitate la situația dată. Obligația de a face scurte deplasări ori șansa de a călători. Din 11 aprilie, după ora 5.32, chestiuni curente privitoare la viața de familie, dar nu întotdeauna sentimentul datoriei față de părinți ori dorința de a-i ajuta pe aceștia se va desfășura așa cum și-ar dori ei, pentru că vor apărea situații care le vor răpi timpul și le vor limita capacitatea de a se pune la dispoziția lor.

Cititi continuarea pe kfetele.ro

 

Citește-ne pe
Citește și:

Horoscop TAROT săptămâna 8-14 aprilie 2019. Mesajele CĂRŢILOR DE TAROT pentru cele 12 zodii

BILANȚ NEGRU cu câteva luni înainte de alegerile parlamentare din Mexic: Zeci de politicieni au fost asasinaţi

Demisie de răsunet în Guvern! Premierul Florin Cîțu a încercat să acopere rușinea

Horoscop zilnic 9 aprilie: Zodia care primeste BANI multi astazi!

Horoscop SĂPTĂMÂNAL general 8-14 APRILIE 2019. Începe JUPITER RETROGRAD! Planeta norocului ne pune la TESTE 4 luni!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies