Horoscop compatibilitati: zodiile cu care te potrivesti si zodiile cu care nu ai nicio sansa sa te intelegi

Author: B.M.
Horoscop compatibilitati

Horoscop compatibilitati: lista zodiilor care se potrivesc si a celor care nu pot sta impreuna pe termen lung.

Un horoscop compatibilitati iti arata cu ce zodii te poti intelege extraordinar de bine pe termen lung, fara un efort prea mare.

Trebuie spus insa ca nu exista zodii incompatibile. Compatibilitatea dintre nativi se refera de fapt la usurinta cu care doua persoane din anumite zodii pot lega si mentine o relatie.

Zodiile compatibile reusesc acest lucru natural, chimia dintre ele asigurand o relatie frumoasa, de lunga durata, fara efort. Zodiile incompatibile pot ramane impreuna pe termen lung, insa este nevoie de rabdare si intelegere venite de partea ambelor parti.

Horoscop compatibilitati: iata ce zodii se inteleg de minune.

Horoscop compatibilitati: zodii compatibile

Iata ce spune horoscopul compatibilitatii, pentru fiecare zodie in parte.

Berbecii sunt cei mai compatibili cu Leu, Balanta, Sagetator si Varsator. Relatiile dintre acesti nativi sunt marcate de dragoste la prima vedere, armonie si provocari.

Taurii sunt compatibili cu Taur, Rac, Leu, Fecioara, Scorpion, Sagetator, Capricorn si

Pesti. Au multe puncte comune, iar relatiile sunt marcate de prietenie, incredere, sustinere, armonie si echilibru.

Horoscop compatibilitati: Gemenii sunt compatibili cu Berbec, Gemeni, Leu, Fecioara, Balanta, Sagetator si Varsator. Relatiile beneficiaza de o comunicare foarte buna, complementaritate, curiozitate si independenta.

Racii sunt compatibili cu Taur, Rac, Fecioara, Scorpion, Capricorn si Pesti. E dragoste la prima vedere, bazata pe fidelitate, incredere, romantism, armonie si echilibru.

Crizele de gelozie nu sunt insa excluse.

Leii sunt compatibili cu Berbec, Taur, Gemeni, Leu, Balanta, Sagetator si Varsator. Relatiile dintre aceste zodii sunt bazate pe sustinere, respect, armonie si echilibru.

Fecioarele sunt compatibili cu Taur, Gemeni, Rac, Fecioara, Balanta, Scorpion, Capricorn si Pesti. Relatiile sunt marcate de pasiuni, romantism, incredere oarba si prietenie.

Balantele sunt compatibile cu Berbec, Gemeni, Leu, Fecioara, Balanta, Sagetator si Varsator. Relatiile sunt bazate pe comunicare sanatoasa, sustinere si intelegere.

Horoscop compatibilitati: Scorpionii sunt compatibili cu nativii din zodia Taur, Rac, Fecioara, Scorpion, Capricorn si Pesti. Relatiile sunt caracterizate de armonie, echilibru, atractie fizica si pasiune de ambele parti.

Sagetatorii sunt compatibili cu Berbec, Taur, Gemeni, Leu, Balanta, Sagetator si Varsator. Relatiile dintre aceste zodii se bazeaza pe principiul extremele se atrag. Atractia fizica, increderea, armonia si echilibrul sunt nelipsite.

Capricornii sunt compatibili cu Taur, Rac, Fecioara, Scorpion, Capricorn, Varsator si Pesti. Relatiile incep cu dragoste la prima vedere, iar respectul, increderea si sustinerea sunt prezente in ambele parti.

Varsatorii sunt compatibili cu Berbec, Gemeni, Leu, Balanta, Sagetator, Capricorn si Varsator. Partenerii se sustin reciproc, comunica deschis, iar imaginatia, curiozitatea si independenta mentin relatia proaspata.

Citește și: Ce s-a întâmplat când mama Elodiei a încercat să ia legătura cu nepotul ei: „L-a influențat negativ pe copil”

Pestii sunt compatibili cu Taur, Rac, Fecioara, Scorpion, Capricorn si Pesti. Relatiile sunt speciale si sunt marcate de romantism, sensibilitate, armonie si echilibru.

Horoscop compatibilitati: zodii necompatibile

Ce spune horoscopul compatibilitatii: zodiile care nu sunt compatibile.

Nativii din zodia Berbec nu sunt compatibili cu Rac, Scorpion si Pestii. Diferentele de gandire si atitudine sunt mult prea mari iar relatia va fi presarata cu certuri dese.

Taur este una dintre cele mai maleabile zodii, astfel ca o incompatibilitate mare cu un alt nativ nu exista. Cu toate acestea, Taurii vor avea mai mult de munca daca vor sa aiba o relatie cu cineva din zodia Berbec, Gemeni, Balanta sau Varsator.

Horoscop compatibilitati- Gemenii nu sunt compatibili cu urmatoarele zodii: Pesti si Capricorn. Relatiile sunt marcate de multe tensiuni care pornesc de la multitudinea de pareri diferite. Au sanse mici sa reziste pe termen lung.

Racii nu sunt compatibili cu Berbec, Leu, Sagetator si Varsator. Convietuirea este dificila iar diferentele mari de atitudine nu pot asigura o relatie de lunga durata.

Leii nu sunt compatibili cu Rac, Scorpion, Capricorn si Pesti. Apar certuri si chiar infidelitati, iar increderea lipseste aproape total din ecuatie.

Ca si cei din zodia Taur, nativii din zodia Fecioara sunt extrem de maleabili, astfel ca ei pot fi compatibili aproape cu toata lumea. Pot avea dificultati cu Berbecii, Leii, Sagetatorii si Varsatorii, insa reusesc sa rezolve micile neintelegeri rapid si sa gaseasca mai multe puncte comune.

Nativii din zodia Balanta nu sunt compatibili cu Pestii. Relatiile dintre aceste zodii ar trebui evitate; certurile vor fi la ordinea zilei, iar respectul reciproc este ca si inexistent.

Horoscop compatibilitati- Scorpionii nu sunt compatibili cu Berbec, Leu, Sagetator si Varsator. Relatiile nu au sanse de a avansa. Cu multa comunicare insa se pot face concesii.

Sagetatorii nu sunt compatibili cu Rac, Scorpion si Pesti. Relatiile sunt dificile, comunicarea lipseste iar aceasta este de fapt principala problema.

Horoscop chinezesc vineri, 24 martie 2023: Zodiile ale căror eforturi vor fi răsplătite. Au motiv de bucurie în ziua Șarpelui de Metal

Capricornii nu sunt compatibili cu Leii. Intre acesti nativi atractia fizica e mare, insa doar acest lucru nu poate sta la baza unei relatii solide. Va fi bine la inceput, insa o legatura sentimentala de durata este putin probabila.

Varsatorii nu sunt compatibili cu Rac, Scorpion si Pesti. Relatiile incep frumos, insa in momentul in care lucrurile devin serioase, niciunul dintre acesti nativi nu vrea sa isi asume anumite responsabilitati. Comunicarea ar putea rezolva o parte dintre probleme.

Horoscop compatibilitati- Pestii nu sunt compatibili cu Berbec, Gemeni, Leu, Balanta, Sagetator si Varsator. Diferentele de gandire si de atitudine sunt foarte mari, iar nivelul de implicare in relatie nu este la acelasi nivel.

 

Taguri:

Șansa celor cinci copilași de a învăța în școala cât o cămăruță este învățătoarea Maria Ștefănuț, care urcă dealul în fiecare zi, indiferent de vreme.