Horoscop romantic pentru 2015! Uite cum vei sta cu iubirea anul viitor, in functie de zodia ta!

,

Horoscopul dragostei 2015 este realizat pe baza tranzitelor si aspectelor astrologice care influenteaza casa relatiilor sentimentale, casa casniciei si casa sexualitatii - pentru fiecare zodie in parte.

BERBEC

Energia sexuala, la cote inalte, si puternica inflacarare emotionala iti trezesc un viu interes pentru flirt, experiente erotice sau legaturi sentimentale. Ocaziile amoroase nu lipsesc, iar raspunsul tau la aluzii sau provocari este prompt si viguros. Pe scurt, in 2015 sunt sanse maxime sa te indragostesti.

Daca asa se va intampla, va fi o iubire nascuta brusc, in circumstante neobisnuite sau pentru o persoana neasteptata. Flacara poate izbucni oricand, insa exista anumite perioade care accentueaza predispozitia: februarie-martie, cand Venus, planeta iubirii, si Marte, planeta pasiunii, trec prin Berbec; aprilie, cand se produce o eclipsa de Luna chiar in casa relatiilor Berbecului; sau iunie-iulie, cand Venus trece prin casa senzualitatii Berbecului.

Daca ai o relatie solida si nu se pune problema alteia noi, in cuplu se discuta despre copii, poate sa apara chiar o sarcina, sau exista o realizare legata de copii. Iar viata intima este mai bogata si mai intensa.

Pe 11 august 2015 Jupiter trece in casa muncii Berbecului, iar elanul se mai domoleste. Ba, se poate chiar sa apara unele complicatii.

Ciclul retrogradarii lui Venus atinge casa iubirii Berbecului in august-septembrie 2015, iar in septembrie-octombrie casa cuplului Berbecului este atinsa si ea de retrogradarea lui Mercur.

Septembrie 2015, luna in care se intersecteaza cele doua cicluri, nu se anunta deloc linistita, dar poate fi deosebit de relevanta.

Ultimele doua luni ale anului 2015 sunt din nou foarte pasionale, mai ales noiembrie.

TAUR

Saturn paraseste casa relatiilor Taurului mai intai pe 23 decembrie 2014, lasandu-te sa respiri liber in prima parte a lui 2015.

Starnite de trecerea lui Venus si a lui Marte prin Taur, lunile martie si aprilie 2015 sunt zburdalnice si infocate, putandu-se solda cu aventuri galante, dar si cu peripetii si momente de pierdere a controlului.

Saturn revine in casa relatiilor Taurului la jumatatea lui iunie 2015, pentru inca trei luni mai sobre, in care pune punctul pe i sau finalizeaza ceva ce ramasese nefinalizat la trecerea precedenta.

In timpul acesta, are loc un alt eveniment astral de mare insemnatate pentru viata sentimentala a Taurilor: pe 11 august 2015 Jupiter, Marele Benefic, intra in casa dragostei Taurului, unde va sta pana in august 2016.

Incepand din 11 august, si mai ales dupa plecarea definitiva a lui Saturn din casa relatiilor Taurului (pe 16 septembrie 2015), atitudinea ta este marcata de senzualitate si romantism, de un apetit sexual robust si o inclinare catre flirt si placeri.

In plus, Jupiter e mester in a-ti crea conjuncturi favorabile nasterii unei noi iubiri...

Octombrie si prima decada din noiembrie 2015 formeaza o perioada fierbinte, cea mai fierbinte din an: langa Jupiter, in casa dragostei Taurului apar Venus, planeta iubirii si a seductiei, si Marte, planeta dorintei si a cuceririi. O adevarata bomba erotica. Ai grija, sa nu te ranesti daca explodeaza!

 

Citește și:

Horoscop sâmbătă, 19 septembrie. O zodie intră în conflict cu o persoană apropiată

Horoscop vineri, 18 septembrie. Viața nativilor din zodia Fecioară este pe cale să schimbe

Horoscop joi, 17 septembrie. O zodie este trădată de persoana iubită

Horoscop miercuri, 16 septembrie. O zodie scapă de problemele financiare

Horoscop marți, 15 septembrie. O zodie va avea parte de surprize în plan sentimental


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar mai putea interesa
Cookies