Horoscop Pești ianuarie 2023. Luna aceasta va ieși la suprafață creativitatea din acești nativi. Nu este o perioadă prea bună pentru aventuri amoroase

Autor: Cristina Mocanu
Actualizat: 21 sep 2023, 05:20

În luna ianuarie 2023, astrologii te sfătuiesc să aranjezi o escapadă în doi, departe de lumea dezlănțuită.

Sursa: https://pixabay.com/

Peștii vor avea parte de multă creativitate în luna ianuarie 2023.

În luna ianuarie 2023, astrologii te sfătuiesc să aranjezi o escapadă în doi, departe de lumea dezlănțuită.

Generalități zodia Pești pentru anul 2023

Pentru zodia Pești cele mai bune luni ale anului 2023 vor fi ianuarie, aprilie și august.

În această perioadă nativii au ocazia să își îmbunătățească starea de spirit, să își facă mai mulți prieteni și să comunice mai bine cu familia.

Saturn va tranzita zodia Pești începând cu luna martie 2023 până în anul 2026. Astfel, va urma un tranzit deosebit de lung, în care se vor regăsi și perioade de retrogradare, iar nativii zodiei vor primi câteva lecții prețioase de viață. Nativii Pești trebuie să fie chibzuiți cu veniturile lor, chiar și cei mai bogați dintre ei și sunt sfătuiți să nu împrumute bani.

Nativii mai tineri este posibil să devină părinți, iar destinul lor va lua un alt drum.

Va fi o etapă nouă care presupune şi sacrificii, dar şi numeroase momente frumoase. Probleme semnificative de sănătate nu vor fi, doar mici afecțiuni care vor trece rapid.

Citește și: Horoscop Capricorn ianuarie 2023. Nativii acestei zodii încep să fie preocupați mai mult de bani. Aceștia vor avea timp să repare ceea ce au greșit

Horoscop Pești Carieră ianuarie 2023

Mulți Pești devin mai siguri pe ei și mai motivați să își sporească veniturile, punând bazele unei afaceri sau căutând un loc de muncă mai bun, care să le asigure stabilitate financiară. O parte dintre aceștia au tendința să cheltuie mult mai mult decât este necesar pentru amenajarea casei sau pentru familie, riscând să își dezechilibreze bugetul pe termen lung.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Spre sfârșitul lunii ianuarie este posibil să se concretizeze în mod neașteptat o promisiune mai veche a unui prieten care s-a oferit să te ajute să găsești un loc de muncă mai bun.

Trebuie sa evitați luarea deciziilor care țin de bani, contracte în preajma datelor de 9, 13 și 23 ianuarie.

Horoscop Pești Dragoste ianuarie 2023

În luna ianuarie ești preocupat să mergi la tot felul de întâlniri cu prietenii, la petreceri de la care nu va lipsi nici partenerul de viață, care se pare că nu prea este entuziasmat de modul în care abordezi relația de cuplu. A venit momentul să pui la cale, alături de partenerul de viață, strategii care vizează un proiect derulat în comun. De asemena, este foarte posibil ca partenerul de viață să aibă idei mult mai pragmatice, vis-a-vis de proiectele comune de viitor și să știrbească oarecum din idealismul tău. 

De preferat este ca în această lună să eviți pe cât de mult poți aventurile amoroase.

Citește și: Horoscop Leu ianuarie 2023. Nativii vor avea succes la muncă și se vor implica în proiecte noi. Leii nu mai sunt atât de autoritari și exigenți

Horoscop Pești Sănătate ianuarie 2023

Va trebui să îți găsești un echilibru interior pentru că urmează o perioadă grea plină de schimbări. Nu vor fi probleme mari de sănătate, doar unele mici, trecătoare. Dacă, totuși, apare o problemă de natură hormonală și medicul îți recomandă să faci anumite investigații și analize mai amănunțite, ar fi înțelept să îi urmezi sfatul. Unii Pești vor avea probleme cu somnul, de aceea este recomandată mai multă mișcare în aer liber.

Sursă: horoscop-2023.com

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!